Iată ce valoare are factura spitalizării lui Florin Cioabă

19 august 2013

În ciuda faptului că au existat speculaţii că suma pe care familia Cioabă o datora spitalului s-ar fi ridicat la 350.000 de dolari, se pare că de fapt valoarea tratamentului este de numai 40.000 de dolari.

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, a murit, duminică, la vârsta de 58 de ani, în Turcia. Florin Cioabă a suferit un infarct săptămâna trecută, luni după-amiază, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, fiind în stare gravă mai multe zile. El a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor şi a fost transferat de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Universitesi, unde medicii i-au montat, vineri seară, un dispozitiv de asistare circulatorie.

Regele Cioabă va fi înmormântat la trei zile după ce trupul său va fi repatriat, a declarat, luni, la România TV, Dorin Cioabă.

"Tatăl meu a fost un om modest şi va fi o înmormântare modestă, nu facem nebunie. E durerea foarte mare. Va fi jale mare, dar nu e vorba de niciun sicriu de aur. Sicriul va fi cumpărat de la o firmă din Bucureşti, nu ştiu dacă în Bucureşti se găsesc sicrie de 30.000 de euro", a spus Dorin Cioabă, făcând referire la informaţiile potrivit cărora tatăl său ar fi urmat să fie îngropat cu un coşciug de lux.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png