(P) Vrei să ştii de unde să îţi cumperi cel mai bun desert? Click aici!

Ultima actualizare:
afcyx
afcyx

Iti lasa gura apa dupa gustul fin si senzual de ciocolata belgiana? Prajiturile delicioase cu creme speciale din ingrediente de calitate au fost intotdeauna slabiciunea ta? Cofetaria Armand, casa deserturilor frantuzesti, a deschis serviciul de livrare in Bucuresti.

Stim ca programul  nu-ti permite de multe ori sa ajungi chiar tu la cofetarie, asa ca acceseaza rapid site-ul cofetariaonline.ro si iti poti alege prajiturile si tortul pe care ti le doresti. Ele ajung in cel mai scurt timp, transportate de o masina frigorifica la adresa pe care o specifici in comanda online. Mousse de ciocolata, tarta cu fructe prospete, bezele aerate, caramel pregatit dupa o reteta traditionala...toate pentru  ca simturile tale sa fie satisfacute pe deplin!

Daca ai uitat de aniversarea unui prieten, nu-ti face griji, ii poti trimite cel mai delicios tort, cele mai apetisante prajituri si cele mai frumoase decoruri.  Cofetariaonline.ro este prima cofetarie din Bucuresti care ofera livreaza desertul comandat  in 2 ore, cu transport gratuit.  La Armand o sa descoperi o  prajitura pentru fiecare gust si torturi pentru orice ocazie: 1 Martie, 8 Martie, aniversarea parintilor sau onomastica copilului. Poti aduce si un plus in decor, optand pentru un model de tort personalizat intr-o forma inedita: geanta Louis Vouitton, carte, chitara, minge de fotbal, personaje din desene animate.

Esti plecat in afara tarii?

Ai rude si prieteni carora vrei sa le vinzi un pont sa poata face o surpriza dulce in Bucuresti? Cofetariaonline.ro iti ofera posibilitatea sa fii alaturi de cei dragi, in ocaziile speciale chiar daca esti departe. Trimite-le un tort personalizat sau un platou asortat de prajituri si si succesul va fi garantat. Armand se ocupa sa-ti aduca cel mai bun desert, tu alege si apoi savureaza reteta preferata de pe www.cofetariaonline.ro.


    afcyx
afcyx

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net