P─ârin┼úii fetelor arse de vii la Constan┼úa: ┬źAu fost l─âsate s─â moar─â┬╗

image
Parintii fetelor arse (capturi Acasa TV)

Tragicul incendiu din Constan┼úa care a luat vie┼úile a trei fete a l─âsat ├«n urm─â familii ├«ndurerate, care nu ├«┼či explic─â cum fetele au ars de vii ├«n local.

Mama Nicoletei Cengher a explicat c─â patronul nu le-a c─âutat pe cele tre tinere ┼či s-a interesat doar de restul angaja┼úilor, care au fost sco┼či imediat din local.

"Patronul a fost ├«ntrebat la ora 12 dac─â toat─â lumea a ie┼čit. Da, angaja┼úii ie┼čiser─â. Dar fata mea ┼či dansatoarele nu. Au fost l─âsate s─â moar─â. Fetele aveau ma┼čin─â, nu s-a g─âsit nicio cheie de ma┼čin─â, nu se poate s─â dispar─â totul", a declarat femeia pentru "Pove┼čtiri adev─ârate". 

image
Parintii fetelor arse (capturi Acasa TV)

┼×i mama Nicoletei Vasili┼úeanu este distrus─â de durere, cu ochii ├«n lacrimi, ea a ad─âugat c─â patronul a ridicat pur ┼či simplu din umeri c├ónd a fost ├«ntrebat unde e dansatoarea: "Copilul meu era via┼úa mea, sufletul meu. Am vorbit cu ea la 10, c├ónd a b─âgat c─â┼úelu┼čul ├«n cas─â. A┼č prefera s─â se deschid─â p─âm├óntul, s─â m─â bag cu ea. A trebuit s─â m─â bag cu poli┼úia s─â ├«ntreb patronul unde e Nicoleta. Mi-a spus c─â a evacutat tot personalul. Unde sunt fetele? Nu ┼čtiu, au ie┼čit prin spate. Unde, c─â ma┼činile erau acolo".

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png