Pârtiile din Sinaia închise din cauza vremii

CLIIMA20091223 0025 1 jpeg
Pe pârtiile din Rânca, copiii învaţă să schieze de la monitori profesionişti

Trei pârtii care fac parte din domeniul schiabil al staţiunii Sinaia sunt închise din cauza riscului de avalanşe, iubitorii sporturilor de iarnă având la dispoziţie alte pârtii, pe care pot schia în condiţii de siguranţă, potrivit reprezentanţilor administraţiei locale citaţi de Mediafax.

Pârtiile de mare dificultate Carp, Târle şi Papagal, care fac parte din domeniul schiabil al staţiunii Sinaia, sunt închise, vineri, din cauza riscului de producere a unor avalanşe, a declarat ofiţerul de presă al Primăriei Sinaia, Mădălina Roşu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Decizia a fost luată încă de joi, pentru a preveni evetuale accidente, în condiţiile în care schiorii care urcă în acea zonă pot provoca avalanşe.

Mădălina Roşu a precizat că iubitorii sporturilor de iarnă pot schia ori se pot da cu snowboard-ul în condiţii de siguranţă pe pârtiile Valea Dorului şi Valea Soarelui, situate la 2.000 de metri altitudine în Masivul Bucegi, dar şi Pârtia Nouă, amenajată sun traseul telegondolei care urcă la Cota 1400.

Reprezentanţii Salvamont din mai multe staţiuni au anunţat că la altitudini mari în Bucegi există risc sporit de producere a unor avalanşe, iar în aceste condiţii se recomandă turiştilor să nu urce pe traseele de pe munte

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
adrian mutu
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta