Patru persoane suspectate că ar fi accesat ilegal sistemul de semaforizare din zona Policlinicii Titan

Semaforul a rămas blocat pe culoarea galben intermitent (foto de arhivă)
Semaforul a rămas blocat pe culoarea galben intermitent (foto de arhivă)

Patru persoane sunt suspectate că ar fi accesat ilegal sistemul de semaforizare de la o trecere de pietoni din Bucureşti, modificând diagramele, a declarat viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu.

Acesta a explicat la Antena 3 că sunt opt persoane care pot accesa caseta semafoarelor şi care ştiu şi să modifice diagramele. Patru dintre acestea sunt angajaţi ai Companiei Municipale de Management al Traficului, în cazul lor neexistând nicio suspiciune de implicare în acest  incident, stfel că cercul. suspecţilor se restrânge la patru persoane.

Viceprimarul Capitalei a menţionat că persoana care a introdus alte diagrame este persoană care a lucrat la acest sistem. De asemenea, Bădulescu a precizat că este vorba despre o intervenţie mecanică de pe spaţiul public, fiind necesar un anumit tip de cheie pentru extragerea capacului casetei semaforului. El a refuzat să de detalii suplimentare, argumentând că este o anchetă în curs a cărei derulare ar putea fi pericilitată.

Anunțul Poliției Capitalei

Poliţia Capitalei a transmis că sâmbătă seară, la sediul Secţiei 12 Poliţie, un reprezentant al  Companiei Municipale de Management al Traficului Bucureşti a sesizat că s-ar fi  intervenit la semaforizarea de pe  Bulevardul Nicolae Grigorescu - Policlinica Titan, sector 3, fiind modicat programul de semaforizare. "Ca prime măsuri, la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Brigăzii Rutiere şi de siguranţă publică, pentru a asigura fluenţa traficului, precum şi pentru efectuarea unor investigaţii şi aplicarea măsurilor din competenţă. Pe parcursul zilei de astăzi se vor desfăşura mai multe activităţi, în care vor fi implicaţi şi specialişti ai Companiei Municipale de Management al Traficului Bucureşti. Au fost solicitate date necesare în conturarea situaţiei de fapt, urmând a se stabili şi situaţia de drept", precizează poliţiştii bucureşteni.


    Semaforul a rămas blocat pe culoarea galben intermitent (foto de arhivă)foto: Adevărul
Semaforul a rămas blocat pe culoarea galben intermitent (foto de arhivă)foto: Adevărul

Primăria Capitalei a reclamat sâmbătă accesări ilegale ale sistemului de semaforizare din Capitală, care ar fi putut avea consecinţe deosebit de grave in privinţa circulaţiei automobilelor şi a siguranţei cetăţenilor.

Reprezentanţii Companiei Municipale Management Trafic Bucureşti S.A., în calitate de operatori ai sistemului de semaforizare din Capitală, au depus o plângere penală după ce timp de două zile, în 28 şi 29 decembrie, au avut loc accesări ilegale ale echipamentelor, cu potenţiale consecinţe deosebit de grave.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
FotoJet (1) jpg
cub paula seling png
infidelitate 0 jpeg
CTP
Francisca, alături de Bogdan Lățescu
image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg
FotoJet (4) jpg
CTP
interpretarea viselor jpg
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg