Pensiune din Tulcea, distrusă într-un incendiu. Focul a fost stins după opt ore

image
Focul a fost stins dup─â 8 oreFoto: ISU

O pensiune din localitatea tulcean─â Cri┼čan a fost distrus─â duminic─â, ├«ntr-un puternic incendiu, focul fiind stins dup─â opt ore. Incendiul a fost provocat de un co┼č de fum defect .

Potrivit reprezentan┼úilor Inspectoratului pentru Situa┼úii de Urgen┼ú─â Tulcea, pompierii au fost solicita┼úi s─â intervin─â duminic─â, ├«n jurul orei 11.15, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune din localitatea Cri┼čan.  

La fa┼úa locului s-au deplasat ┼čase subofi┼úeri din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Cri┼čan, cu o ambarca┼úiune, dou─â motopompe transportabile ┼či o ambarca┼úiune SMURD.

ÔÇ×La sosirea for┼úelor de interven┼úie, incendiul se manifesta generalizat la nivelul ├«ntregului complex turistic cu flac─âr─â ┼či degajare de fum, iar ├«n spa┼úiile de cazare nu se aflau turi┼čti.

├Än aceste condi┼úii, spre locul interven┼úiei s-au deplasat patru subofi┼úeri din cadrul Deta┼čamentului de Pompieri Tulcea cu o ambarca┼úiune SAR ┼či o motopomp─â transportabil─â. Incendiul a pornit de la o anex─â ┼či s-a propagat la toate celelalte construc┼úii, fiind pozi┼úionate tip vagon (├«n linie). Ultimele focare au fost lichidate ├«n jurul orei 18:55ÔÇŁ, a anun┼úat ISU Tulcea. 

Sursa citat─â a men┼úionat c─â ├«n urma incendiului au ars o construc┼úie din lemn P+1 de aproximativ 200 de metri p─âtra┼úi, o construc┼úie din lemn de aproximativ 60 de metri p─âtra┼úi, sal─â de mese de 80 de metri p─âtra┼úi, buc─ât─ârie cu anexe aproximativ 200 de metri p─âtra┼úi ┼či construc┼úie din c─âr─âmid─â ┼či lemn aproximativ 300 de metri p─âtra┼úi.

De asemenea, au fost distruse sume de bani aflate ├«ntr-o cutie de valori, fiind vorba de 35.000 lei ┼či 10.000 euro.├Än sprijinul pompierilor militari, au ac┼úionat membri din cadrul SVSU Cri┼čan ┼či localnici cu motopompe.Pompierii au precizat c─â focul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui co┼č de fum deteriorat, potrivit news.ro.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
giulia anghelescu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg