Pentru Elena Udrea urmează „Ziua Cârtiţei”?

Ultima actualizare:

    Elena Udrea (41 de ani) trebuie să se apere în Parlament de alte acuzaţii şi ar putea fi arestată din noufoto: Mediafax
Elena Udrea (41 de ani) trebuie să se apere în Parlament de alte acuzaţii şi ar putea fi arestată din noufoto: Mediafax

Parcă este blestemată să repete la indigo ziua de luni, 9 februarie. După acelaşi scenariu, Elena Udrea (41 de ani) va fi prezentă luni (23 februarie) în Parlament pentru a susţine în faţa colegilor săi că este nevinovată şi că nu are ce căuta după gratii.

Este ca în filmul „Ziua Cârtiţei”, când personajul retrăieşte o zi, după acelaşi scenariu. Aşa va fi luni (23 februarie) pentru Elena Udrea. Exact ca acum două săptămâni: acelaşi drum, de acasă, spre Parlament, în faţa colegilor săi, pentru a le spune că este nevinovată şi că este un complot împotriva sa.

Elena Udrea, „excepţională în continuare”

De data aceasta, anchetatorii o acuză în dosarul Gala Bute şi au cerut avizul parlamentarilor pentru anchetarea şi arestarea preventivă a fostei candidate la fotoliul de la Cotroceni. Aceştia au votat în majoritate „pentru”.Elena Udrea a declarat vineri că situaţia „este excepţională în continuare”, fiind vorba de a şaptea şi a opta cerere formulate de către procurorii DNA împotriva sa, în două săpămâni.Parlamentarii o vor asculta în plen, luni (23 februarie), de la ora 16.00, apoi vor vota pentru sau împotriva arestării preventive a Elenei Udrea. Potrivit deciziei instanţei, ea poate părăsi domiciliul luni, între orele 15.00 şi 19.00.

Elena Udrea a făcut foarte des un semn cu degetul la nas

Zilele acestea, fosta preşedinte PMP a comunicat rar pe Internet şi a fost foarte atentă cu afirmaţiile. Reporterii Click! au aflat de la apropiaţi că Maria Veliceasa, mama deputatei, s-a mutat vineri la fiica sa, pentru a îi fi aproape şi a o susţine în aceste momente grele. Arestul la domiciliu înseamnă pentru Elena Udrea confortul din apartamentul din complexul rezidenţial „Stejarii” din Băneasa.


    Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

ostul ministru Elena Udrea a stat în arestul Poliţiei Capitalei din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată preventiv, în dosarul „Microsoft”. Din 17 februarie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a schimbat măsura arestului preventiv, cu cea a arestului la domiciliu, până în 17 martie.

„Ziua Cârtiţei"

Este un celebru film american din 1993. În rolul principal joacă actorul Bill Murray, care interpretează un prezentator de meteo care este trimis  să facă un reportaj despre prognozarea vremii de către o cârtiță. Acesta este al patrulea an când participă la acest eveniment și este plictisit. Când se trezește în zilele următoare constată că retrăiește în fiecare zi ziua „Cârtiței” și pare că e sortit să petreacă o eternitate în același loc.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net