Ca în filmele de comedie! Cum explică polițistul prins beat și drogat la volanul unui vehicul furat fapta sa

Polițistul din Alexandria, care a fost prins la volanul unei mașini furate sub influența substanțelor interzise și a alcoolului, le-a oferit oamenilor legii o explicație demnă de filmele de comedie pentru faptul că drugtest-ul i-a ieșit pozitiv!

image

Scene desprinse dintr-un film au avut loc în Alexandria, după ce un polițist local, care în timpul liber este - atenție! - și diacon, a furat mașina unui curier și a condus vehiculul sub influența drogurilor și a alcoolului.

Polițist diacon, prin beat și drogat la volan

Cel care solicitat ajutorul polițiștilor a fost chiar livratorul căruia polițistul i-a furat mașina. În urma verificărilor, s-a constat că făptașul nu numai că a luat în mod ilegal un autoturism, dar se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar și a substanțelor psihoactive, atunci când a comis fapta.

Ce mai probabil, acesta va fi exclus din Poliție, iar cu cariera sa bisericească nu știm, momentan, ce se va întâmpla. Acesta, în vârstă de 27 de ani, cântă într-un cor al Bisericii în timpul liber.

Oamenii legii au descoperit că polițistul avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testului pentru droguri, acesta ar fi consumat opiu, o substanță din care se face și heroina.

Tânărul este în timpul liber și diacon Foto: Arhivă personală
Tânărul este în timpul liber și diacon Foto: Arhivă personală

Ce explicație le-a oferit bărbatul oamenilor legii

Cert este că polițistul le-a oferit oamenilor legii o explicație halucinantă, demnă de filmele de comedie, pentru care testul i-a ieșit pozitiv pentru consum de droguri. Acesta susține că a mâncat un covrig cu mac - aliment din care se face opiul, care este întrebuințat ca somnifer, calmant, analgezic și stupefiant. Astfel, spune el, aceasta este explicația pentru care drugtest-ul i-a ieșit pozitiv: macul de pe covrig.

În urma testării, acesta avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive. Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanşarea cercetării prealabile. Până în prezent, reprezentantul societăţii comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliţie cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, poliţiştii sesizându-se din oficiu”, informează IPJ Teleorman.   

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru două infracțiuni: conducere sub influența substanţelor interzise și furt calificat. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net