Polițiștii din Maramureș au tras 19 gloanțe ca să-i prindă pe contrabandiștii de țigări

Ultima actualizare:

    Microbuzul era  burdușit cu 16.500  de pachete de țigări Foto: Poliția de Frontieră
Microbuzul era burdușit cu 16.500 de pachete de țigări Foto: Poliția de Frontieră

Urmărire ca-n filme în Maramureş! Un şofer care făcea trafic cu ţigări a fost rănit de poliţişti, luni seară, după ce a încercat să fugă, iar mai multe persoane au fost reţinute.

În apropierea Barajului Firiza, forţele de ordine au observat două autoturisme de teren care staţionau pe un drum forestier, moment în care au încercat să-i legitimeze pe şoferi. Cei doi indivizi aflați la volan au demarat în trombă spre ei, cu intenţia de a-i lovi, apoi au încercat să fugă. Agenții au executat 19 focuri de armă în plan vertical şi spre pneurile maşinilor de teren, scrie adevarul.ro. După circa 600 de metri, poliţiştii au găsit cele două autovehicule pe marginea drumului, iar unul dintre şoferi se afla în maşină, rănit în zona coapsei. Oamenii legii au solicitat o ambulanţă și au imobilizat două persoane aflate în a doua mașină.

După cercetarea zonei, au descoperit şi un microbuz încărcat cu baxuri de ţigări, în care se mai aflau două persoane. Cantitatea de ţigări confiscată a fost de 16.500 de pachete, în valoare de 193.000 lei. ”Cercetările sunt coordonate de procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei”, au transmis reprezentanţii Poliţiei de Frontieră. 

image
image
image
image
image
image
padure stejar china
Max Woosey Instagram jpg
cele mai bune destinații  sursa   Shutterstock jpg
Elisabeta Moraru country director Google România FOTO Adrian Pogîngeanu jpg
Plimbare foto pixabay
virus ebola foto shutterstock