Povestea se repetă! Două femei, mamă și fiică găsite moarte în casă în Bacău

O nouă descoperire înfiorătoare de data aceasta într-un bloc din Bacău. Două femei, mamă și fiică, au fost găsite moarte, ieri dimineață, în apartamentul în care locuiau împreună. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante dar cea mai plauzibilă pare aceea a unei crime urmată de sinucidere, ultima variantă fiind mai plauzibilă. Motivul? Potrivit martorilor, cea mai vârstnică dintre femei a fost găsită cu o pungă pe cap

Două femei, mamă și fiică au fost găsite moarte într-un apartament din Bacău
În acest apartament au fost găsite moarte cele două femei, mamă și fiică. Foto: ziaruldebacau.ro

Locatarii au început să se îngrijoreze acum două săptămâni, când au simțit pentru prima dată un miros greu care venea din apartamentul în care locuiau cele două femei. Au încercat să ia legătura cu ele dar fără speranță așa că au sunat la 112 și au cerut ajutor. În cele din urmă pompierii au spart ușa și le-au găsit moarte în aceeași cameră.  

Ce spun vecinii 

„Am mers la poliţie, jos, au zis să mai aşteptăm, au zis că poate e de la un animal. Nu se mai putea locui, mirosul e foarte pătrunzător, îţi simţi buzele, limba” a declarat o vecină pentru stirileprotv.ro.  

„Am dat mesaje şi fetei, duminică spre luni, n-am primit nimic. La fel, şi telefoane, am dat şi eu şi vecina, şi poliţia, nimic. Când au spart uşa, a ieşit aşa un fum, un miros. Am fugit pe scări, n-am putut suporta. Le-a găsit pe amândouă în pat, în sufragerie, una cu punga pe față” a declarat sursei citate un alt vecin care a intrat în apartament cu polițiștii și pompierii 

Cine sunt victimele 

Femeia mai în vârstă avea 69 de ani și era un fost medic diabetolog iar fiica ei avea 46 de ani. Din primele informații, se iau în calcul trei ipoteze: ale unei duble sinucideri, ale unui accident sau a unei crime urmate de sinucidere.  

Vecinii spun că cele două femei erau foarte retrase. Mama, în vârstă de 69 de ani, era un fost medic diabetolog, șef de secție la Spitalul Județean din oraș. Fiica ei, de 46 de ani, se mutase din București în apartamentul din Bacău, în urmă cu mai bine de 15 ani, după un divorț. 

Ce spun polițiștii care anchetează cazul 

„La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor, iar la pătrunderea în locuință au fost identificate 2 femei decedate. Polițiștii au stabilit identitatea celor două persoane, respectiv o femeie de 69 de ani și una de 46 de ani”, transmite IPJ Bacău conform adevarul.ro 

Anchetatorii iau în calcul trei variante: a unui accident, a unei duble sinucideri și a unei crime urmate de sinucidere. Ipoteza accidentului a fost prima respinsă deoarece în locuință nu există sobă și nici nu au fost găsite argumente pentru un astfel de sfârșit în cazul celor două femei. 

Varianta a treia este luată în calcul deoarece pe capul femeii în vârstă a fost găsită o pungă. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău. 

image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net