«Prima Doamnă a Franței e veselă și prietenoasă»

simeon stalpnicul png
Eli Lăslean, încadrată de două Prime-Doamne: Carmen Iohannis (dreapta) şi Brigitte Macron (stânga)

Eli Lăslean (61 de ani), creatoarea de modă a lui Carmen Iohannis, a rămas fără replică, joia trecută, la orele prânzului, când s-a trezit în cochetul ei atelier din buricul Capitalei cu însăşi Brigitte Macron. Eli şi Brigitte s-au întreţinut un sfert de ceas, în limba franceză.

Eli Lăslean este mândră de întâlnirea de joia trecută cu Brigitte Macron (64 de ani) şi ne-a vorbit la superlativ despre soţia preşedintelui Franţei: “Nu ştiam că mă voi întâlni vreodată cu ea, îi spuneam mereu lui Carmen Iohannis (56 de ani) cât de mult îi apreciez ţinutele şi eleganţa. Prin urmare, Carmen s-a gândit să-mi facă o surpriză şi a adus-o la atelierul meu. Iniţial, am rămas fără grai, nu ştiam ce să spun, îmi tremura vocea. Cunosc bine limba franceză, chiar am vrut să predau la şcoală această materie, aşa că m-am înţeles perfect cu Brigitte Macron. Ea m-a întrebat despre gusturile în materie de modă ale româncelor,  i-am povestit şi despre expoziţiile pe care le-am avut, chiar şi în Franţa”. 

simeon stalpnicul png
Preşedintele Franţei şi soţia sa, în vizita de o zi în România

Creatoarea de modă a rămas plăcut impresionată de această vizită preţioasă: ”Brigitte este o femeie foarte elegantă, veselă şi prietenoasă, are o voce caldă, este o adevărată plăcere să fii în preajma sa. A stat cam 15 minute, a fost o vizită privată prietenească”, a mai adăugat Eli Lăslean. 

Aceasta i-a realizat lui Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României Klaus Iohannis, toate cele trei rochiţe pe care ea le-a purtat la întâlnirea oficială cu soţii Macron: “I-am lucrat până acum lui Carmen peste 20 de ţinute pentru diverse evenimente şi toate au primit aprecieri din partea criticilor de specialitate”, a mai adăugat Eli Lăslean.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
politia rutiera 0 jpeg
elon musk foto profimedia
penitenciarbacau jpeg
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock