Primele cuvinte ale milionarului turc după moartea poliţistului

26 august 2015
article img
Abdullah Atas riscă ani grei de închisoare

Miercuri, magistraţii bucureşteni decid dacă îi prelungesc mandatul de arest lui Abdullah Ataş, turcul care la începutul lunii august a luat pe capotă un polişt. Agentul de poliţie Gheorghe Ionescu a decedat în urmă cu câteva zile, după o lungă suferinţă.

UPDATE 13.22: Abdullah Atas, omul de afaceri turc care l-a accidentat pe polițistul Gheorghe Ionescu, decedat ulterior din cauza rănilor, rămâne în arest preventiv, după ce Tribunalul București i-a prelungit miercuri mandatul cu încă 30 de zile.

Turcul a fost adus în această dimineaţă la Tribunalul Bucureşti sub escortă armată unde se va hotărî dacă măsura preventivă rămâne valabilă.

“Sunt un om dărâmat, îmi pare rău! În continuare nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat”, a declarat turcul Abdullah Ataş în instanţă, potrivit România Tv.

Afaceristul este acuzat de omor calificat

La începutul lunii august, omul de afaceri turc nu a respectat semnalele regulamentare de oprire făcute de polițistul Gheorghe Ionescu și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă. Gheorghe Ionescu a fost înmormântat duminica trecută.

article img
† Poliţistul Gheorghe Ionescu a fost înmormântat duminică, 23 august