Principesa Maria a şocat asistenţa la un eveniment monden

Ultima actualizare:

    Principesa spune că  un tatuaj asemănător  avea şi bunica eiFoto: Dorin Constanda
Principesa spune că un tatuaj asemănător avea şi bunica eiFoto: Dorin Constanda

Au o grămadă de interdicţii impuse de conduita Casei Regale, dar iată că până şi cei cu sânge albastru se abat de la reguli. Principesa Maria ar putea fi considerată rebela familiei, după ce a afişat un tatuaj cu elemente mistice, la un eveniment monden.

Protocolul le impune membrilor familiei regale să aibă o atitudine demnă de rangul pe care-l poartă. De la vestimentaţie, până la gesturi şi comportament, toate le sunt analizate la sânge. Cu toate acestea, şi prinţesele au ciudăţeniile lor.

Desenul este o înşiruire  de semne şi cifre, însoţite  de cuvântul “karma“
Desenul este o înşiruire de semne şi cifre, însoţite de cuvântul “karma“

Zilele trecute, la prezentarea colecţiei lui Alexandru Ciucu, Principesa Maria (51 de ani) a fost invitata de vază a serii şi toată lumea a fost cu ochii pe ea. Respectând eticheta sobră, cu un costum din două piese, format din rochie şi taior, în nuanţă mov, Alteţa Sa Regală Principesa Maria a impresionat prin eleganţă. Dar, a şocat cu un detaliu pe care nu avea cum să-l ascundă.

Mai precis, pantofii decupaţi i-au dat în vileag tatuajele de pe picioare. Pe cel drept are un desen care conţine semne mistice: două piramide, 7 - 5 - ’05, două idiograme asiatice şi inscripţia “KARMA”. Nimeni nu s-ar fi gândit că cea mai tânără fiică şi cel de-al cincilea copil al Majestăţii Sale Regele Mihai I şi al soţiei acestuia, Ana de Bourbon-Parma, ar putea avea un asemenea însemn pe corp. Şi iată că acesta nu este singurul. În octombrie 2011, prinţesa a atras privirile mai multor invitaţi, veniţi la aniversarea Regelui, cu un fluture tatuat pe piciorul stâng.“Este un fluture. Mi-a plăcut foarte mult tatuajul avut de bunica mea din partea mamei şi am decis să-mi fac unul la fel”, a explicat Principesa Maria.

Principesa Maria s-a născut în exil, la Copenhaga. A locuit şi studiat în Elveţia, apoi a petrecut cea mai mare parte a vieţii în SUA. Acolo a urmat studii de puericultură (ramură a medicinei care se ocupă cu metodele şi mijloacele de creştere şi de dezvoltare armonioasă a copiilor în primii ani de viaţă) şi a lucrat, pentru o vreme, în domeniul îngrijirii copiilor. A mai lucrat la New York, în relaţii publice, în cadrul unor companii private. Apoi, a locuit în statul New Mexico şi a activat în domeniul consultanţei private.

Pe 16 septembrie 1995, la New York, s-a căsătorit cu Casimir Mystkowski, un polonez romano-catolic, în felul acesta pierzându-şi locul pe linia de succesiune la tron. Au divorţat în decembrie 2003 fără a avea urmaşi. În ianuarie 2015, Principesa Maria s-a mutat definitiv în România.

Alteţa sa Regală Irina organiza lupte de cocoşi în SUA

Irina şi soţul ei,  John Wesley Walker
Irina şi soţul ei, John Wesley Walker

La 15 august 2013, Principesa Irina (62 de ani) şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi fiind acuzaţi ca au organizat pariuri şi lupte ilegale de cocoşi la ferma lor din statul american Oregon. La 22 octombrie 2014, soţii Walker au fost condamnaţi la câte trei ani de privaţiune de libertate, cu suspendarea executării pedepsei. Magistraţii i-au obligat să vândă ferma şi să achite o amendă de 200.000 de dolari.

Principele Nicolae, alungat că are o fetiţă din flori

Nicoleta Cîrjan  şi Nicolae au avut  o relaţie pasageră
Nicoleta Cîrjan şi Nicolae au avut o relaţie pasageră

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills (30 de ani) este nepotul cel mai vârstnic al lui Mihai I. La împlinirea vârstei de 25 de ani a primit titlul de Principe al României, cu rangul şi apelativul de Alteţă Regală şi al treilea în linia de succesiune. Însă, la 1 august 2015, Regele Mihai i-a retras titlul şi drepturile. Neoficial, i se reproşează că a avut o aventură pasageră cu Nicoleta Cîrjan, o tânără oarecare, pe care a lăsat-o însărcinată şi care a născut acum o săptămână o fetiţă, Iris Anna, pe care principele nu o recunoaşte.

Sofia, decăzută din drepturi că s-a măritat cu un nobil fals

Sofia a României este  a patra fiică a Regelui Mihai
Sofia a României este a patra fiică a Regelui Mihai

Sofia a României, fostă Principesă de Hohenzollern, (58 de ani) este cea de-a patra fiică a Regelui Mihai al României şi a Reginei Ana. În 1998 s-a căsătorit cu Alain Biarneix care îşi inventase un titlu nobiliar şi un supranume, Michel de Laufenburg. Regele Mihai nu a fost de acord cu aceasă căsătorie, fapt care a dus la decăderea din drepturi, printre care şi acela de succesiune la tron, retrăgându-i-se titlul de Principesă de România. Şi-a riscat viitorul pentru o mare dragoste. În 1999, Principesa Sofia a născut-o pe singura ei fiică, Elisabeta-Maria, dar căsnicia cu Alain Biarneix s-a destrămat în 2002. Abia în 2007, Principesa Sofia a fost din nou inclusă în linia de succesiune, pe poziţia a opta.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net