«Prinţul asfaltului», campion de viteză pe Transfăgărăşan

Costeluş participă  la raliuri din 2007
Costeluş participă la raliuri din 2007

Are acasă o adevărată colecţie de maşini scumpe şi foarte rapide. Costel Căşuneanu, fiul ”regelul asfaltului” din România, a arătat că este un profesionist la volan. El a câştigat proba de viteză pe Transfăgărăşan.

A fost spectacol la Sibiu, în weekend. 68 de echipaje au participat cu maşini istorice la Sibiu Rally Challenge. Printre ei şi Costel Căşuneanu jr., fiul lui Costel Căşuneanu, supranumit ”regele asfaltului”, cu o avere estimată la circa 200 de milioane de euro. Costeluş, cum este alintat juniorul, a crescut, are 34 de ani şi a prins în greutate. Îi plac maşinile de când era copil, iar bogatul său tată i-a cumpărat în 2007 cel mai scump bolid din România, un Bugatti Veyron, de 1,7 milioane de dolari. 


    Costeluş participă  la raliuri din 2007
Costeluş participă la raliuri din 2007

Pasionat de viteză, ”prinţul asfaltului” a fost în weekend la raliul de la Sibiu cu o maşină pregătiră special pentru curse de viteză, un Ford Escort WRC din 1996, informează organizatorii. Proba la care a participat a fost de viteză pe Transfăgărăşan. Costel Căşuneanu a fost declarat marele câştigător.

”Este cu adevărat un profesionist. A participat la o cursă foarte grea, o provocare: să parcurgă în viteză un traseu dificil, de 8 km, pe Transfăgărăşan”, ne-a spus Sorin Itu, organizatorul raliului de la Sibiu.

”Botezul sportului cu motor l-am primit la vârsta de 14 ani. În 2007 am obţinut primul titlu, de vicecampion naţional la enduro cross. Tot în 2007 am participat şi la primul concurs cu o maşină de off road, la Iaşi, unde am câştigat locul 1 la clasa Open. Acolo am prins gustul acestui sport cu motor”, a declarat Costel Căşuneanu jr. pentru presa de specialitate. El a câştigat şi alte trofee, ultimul în Ungaria, la Hungarian Baja.

mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
FotoJet (11) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg