Procesul violatorilor din Vaslui: "Fata a luat bani"


    Procesul violatorilor din Vaslui: Tatăl unui inculpat a declarat că fata a luat bani de la alţi bărbaţiFoto: Simona Voicu
Procesul violatorilor din Vaslui: Tatăl unui inculpat a declarat că fata a luat bani de la alţi bărbaţiFoto: Simona Voicu

Procesul violatorilor din Vaslui s-a încheiat luni (17 august): procurorii au dat sentinţa în cazul care e şocat o ţară întreagă. Sentinţele primite de cei şapte bărbaţi au fost considerate prea mici de multe persoane, însă tatăl unuia dintre violatori a declarat că pedepsele lor sunt prea aspre şi că fata a mers de bună voie cu violatorii.

Sentinţa dată în procesul violatorilor din Vaslui l-a nemulţumit pe tatăl lui Petrică Bolboceanu, unul dintre cei acuzaţi că auz violat o fată de 18 ani până la leşin, în Văleni, în noiembrie 2014. Tatăl lui Bolboceanu a declarat că fata a mers de bună voie cu cei şapte băieţi şi că a primit chiar bani de la alţi bărbaţi din sat. 

"Pedeapsa e prea mare. Să fie dreptate. Fata să recunoască că a fost de bunăvoie, pentru că fata a fost de bunăvoie. A urcat în maşină de bunăvoie. De la Vaslui şi până în Văleni au trecut prin oraş, prin sate, putea să urle, să ţipe. Băieţii sunt victime. Băiatul a avut raport sexual cu fata, dar cu aprobarea ei. Fata a vrut, cu toţi, nu numai cu unul. Fata a mai fost în comuna Văleni cu atâtea persoane, a fost cu 13, a luat bani, a luat milioane. Noi avem martori pe care nu-i acceptă instanţa. Ceva e de sus plecat ca să poată să ne bage copiii la fund. Vreau dreptate. E foarte dură sentinţa. Justiţia nu a acceptat niciun martor", a declarat tatăl lui Petrică Bolboceanu, unul dintre băieţii condamnaţi la închisoare pentru viol, conform romaniatv.net. 

Procesul violatorilor din Vaslui: decizia nu e definitivă

Sentinţa dată luni de judecători în procesul violatorilor din Vaslui nu e definitivă, iar cei şapte pot contesta decizia. Potrivit adevarul.ro, cea mai dură sentinţă a fost primită de Silviu Burada (21 de ani), care a organizat şi coordonat violul: 8 ani şi 4 luni de închisoare. Burlacu Paul Andrei (28 de ani) a primit 7 ani , Avădanei Silviu (22 de ani) - 7 ani, Bolboceanu Petrică (23 de ani) - 7 ani, Boicu Ionut Bogdan - 5 ani şi 8 luni, Rotaru Alin Dumitru (19 ani) - 5 ani şi 8 luni, iar Surlac Ioan (20 de ani) - 5 ani și 8 luni.

Cei şapte agresoriau refuzat să se prezinte în sala de judecată luni. Pe lândă sentinţă, judecătorii au decis ca cei şapte să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile. În plus, ei trebuie să plătească 50.000 de lei daune morale victimei. 

Proceul violatorilor din Vaslui: "Pedepsele pot descuraja alte victime"

Psihiatrul Gabriel Diaconu a declarat, după ce s-a încheiat procesul violatorilor din Vaslui, conform antena3.ro, că s-a comis o mare nedreptate, iar victima va suferi enorm.

"Sunt siderat. Ei ştiau ce fac, a fost un act animalic făcut cu discernământ. Pedepsele sunt mici şi pot descuraja alte victime să depună plângere. Adevărata pedeapsă pentru victima unui viol nu este închisoarea, ci faptul că nu s-a făcut dreptate", a spus el. 

cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg