Prognoza meteo 15 august: Valorile termice vor scădea ușor în unele regiuni

prognoza meteo 15 august anunță că temperaturile vor fi rezonabile
prognoza meteo 15 august anunță că temperaturile vor fi rezonabile

Prognoza meteo 15 august estimează că vremea va fi însorită mai ales în zonele de sud și sud-est ale țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București se va menține caniculară, fără precipitații.

Sâmbătă vremea va fi un pic mai bună decât ieri. Prognoza meteo 15 august anunță că sudul țării, cerul va fi senin și se vor înregistra temperature de peste 30 de grade. În Moldova și Muntenia, cerul va fi mai mult acoperit.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile ne spune că temperaturile revin la normalul acestei perioade
Prognoza meteo pentru următoarele două zile ne spune că temperaturile revin la normalul acestei perioade
 • Prognoza meteo 15 august anunță că sâmbătă, vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a țării, caniculară în vest și sud-vest și izolat în centru, zone unde și disconfortul termic va fi accentuat.
 • Maximele termice, potrivit datelor din prognoza meteo 15 august, se vor încadra între 32 de grade pe litoral și până în jur de 36 de grade în Banat și Crișana.
 • Cerul va fi variabil, cu înnorari temporare în zona montana și în jumătatea de est a teritoriului, unde cu precădere după-amiaza și seara, pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și intensificări trecătoare ale vântului, potrivit datelor din prognoza meteo 15 august.
 • Potrivit datelor din prognoza meteo 15 august, temperaturile minime vor fi cuprinse între 15 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21 de grade în partea de est.
 • La munte, cerul va avea înnorări temporare și, cu precădere după-amiaza și seara, vor fi averse, descarcări electrice și intensificări trecătoare ale vântului în Carpații Orientali și Meridionali și local în restul zonei montane, după cum arată prognoza meteo 15 august.
 • În anumite regiuni vor fi posibile cantități de apă mai însemnate. Temperatura aerului nu va prezenta variații semnificative față de intervalul precedent, potrivit datelor din prognoza meteo 15 august.
 • Potrivit datelor din prognoza meteo 15 august, la mare, vremea se menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice.
 • Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 și 33 de grade, iar cele minime între 21 și 22 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 25 și 26 de grade, potrivit datelor din prognoza meteo 15 august.

Prognoza meteo 15 august – în București

 • În București, prognoza meteo 15 august anunță că vremea va fi în continuare calduroasă, cu o temperatură maxima în jurul valorii de 35 de grade. Cerul va avea unele înnorări, dar condițiile de ploaie vor fi reduse.
 • Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 20...21 de grade, mai scăzută în zona preorășenească, potrivit datelor din prognoza meteo 15 august.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


  Prognoza meteo pentru următoarele două zile ne spune că temperaturile revin la normalul acestei perioadefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile ne spune că temperaturile revin la normalul acestei perioadefoto: Click!
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
FotoJet (2) jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg