Prognoza meteo 16 aprilie: Vremea va fi mult mai caldă decât normal

image
prognoza meteo 16 aprilie anunță că vremea va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată

Prognoza meteo 16 aprilie estimează că vremea va fi în general frumoasă în cea mai mare parte a țării. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea vremea va fi frumoasă, cu mult soare.

Joi vom avea parte de o vreme frumoasă și însorită. Prognoza meteo 16 aprilie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor cerul va fi înnorat, dar spre după-amiază se va însenina. Temperaturile maxime se vor încadra între 20-24 de grade în sudul țării şi între 23-26 de grade în celelalte regiuni.

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile vor fi în scădere
  • Prognoza meteo 16 aprilie anunță că joi vremea va fi frumoasă și va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în nordul țării și la munte, unde, pe arii restrânse, va ploua slab.
  • În restul teritoriului, astfel de fenomene își pot face apariția pe spații restrânse, spre sfârșitul intervalului, așa arată prognoza meteo 16 aprilie. Spre dimineață, pe crestele înalte ale Carpaților Orientali, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice.
  • Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile nordice, pe litoral și la munte, potrivit datelor din prognoza meteo 16 aprilie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 5 și 11 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.
  • Pentru ziua de joi la munte, meteorologii anunță că valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale pentru mijlocul lunii aprilie. Spre dimineaţă, pe crestele înalte ale Carpaţilor Orientali se vor semnala precipitaţii mixte, potrivit datelor din prognoza meteo 16 aprilie.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 15 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade, așa arată prognoza meteo 16 aprilie.

Prognoza meteo 16 aprilie - În București

La București, prognoza meteo 16 aprilie anunță că vremea va fi frumoasă și va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile vor fi în scăderefoto: Click!
Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
disparuta olt foto ipj olt png
Alexandru Rafila - final stare de alertă - 8 mar 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg