Prognoza meteo 18 aprilie: Vremea se răcește

image
Prognoza meteo 18 aprilie anunță că vremea se mai răcorește

Prognoza meteo 18 aprilie estimează că vremea va continua să se răcească în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros şi pe arii extinse va ploua, iar cantităţile de precipitaţii vor fi mai însemnate. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea va fi închisă.

Sâmbătă vom avea parte de o vreme închisă din punct de vedere termic. Prognoza meteo 18 aprilie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor cerul va fi înnorat, iar spre seară ploile își vor face simțită prezența. Temperaturile maxime se vor încadra între 21…22 de grade în sudul țării şi între 12-14 grade în celelalte regiuni.

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țara
  • Prognoza meteo 18 aprilie anunță că, deși valorile termice vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării. Acestea se vor menține în continuare sub mediile climatologice specifice acestei date, după cum arată prognoza meteo 18 aprilie.
  • Cerul se va înnora în majoritatea regiunilor și va ploua local, ziua mai ales în jumătatea de nord a țării, iar noaptea în cea de vest, potrivit datelor din prognoza meteo 18 aprilie.
  • În Maramureș și Transilvania, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, iar la munte, la ceote de peste 1800 de matri vor predomina ninsorile, după cum arată prognoza meteo 18 aprilie. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, unde va depăși 60 de km/h, în est și izolat în rest.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11…12 grade în depresiunile Carpaților Orientali, nord-vest și centru și 20…21 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra, în general, între 1 și 6 grade. Dimineața și noaptea, în majoritatea regiunilor țării, vor fi condiții de brumă, după cum arată prognoza meteo 18 aprilie.

Prognoza meteo 18 aprilie martie – în București

În București, prognoza meteo 18 aprilie anunță că, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Nu sunt estimate condiții de precipitații. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 grade, iar cea minimă va fi de 7 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață în zonele de la periferie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

image
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țarafoto: Click!
BeFunky collage (6) jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
reghe corina caciuc jpeg
Novak
56367547 303 jpg
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg