Prognoza meteo pentru săptămâna 23-29 mai. Cum va fi vremea, potrivit ANM

Ultima actualizare:

Administrația Naționale de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru săptămâna 23-29 mai . Hai să vedem cum va fi vremea în cele mai importante orașe din țară, în ultima săptămână a lunii mai.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23-29 mai
Prognoza meteo pentru săptămâna 23-29 mai

Prognoza meteo 23-29 mai 2022 în Constanța

Dacă vreți să porniți mai repede aventura pe malul mării, trebuie să stiți că vremea se anunță excelentă în partea a doua a săptămânii. Prognoza meteo pentru 23-29 mai promite temperaturi de 18 și 19 grade în zilele de luni și marți, conform ANM.

Apoi, constănțenii se pot bucura de o creștere considerabilă a temperaturii. Termometrul va urca la 26 de grade Celsius, în partea a doua a săptămânii. Din păcate, miercuri se anunță cer temporar noros, averse și descărcări electrice. Ulterior, vremea va fi mult mai potrivită pentru cei care vor să întindă un prosop pe malul Mării Negre.

Prognoza meteo 23-29 mai 2022 în Brașov

Dacă alegeți muntele, atunci trebuie să va pregătiți de vreme bună în primele zile ale săptămânii. Marți și miercuri, prognoza meteo pentru 23-29 mai se anunță excepțională, cu temperaturi ce vor urca până la 26 de grade Celsius.

Din păcate, sâmbătă după-amiază, vremea începe să se strice în Brașov. Adevăratele probleme pentru friguroși vor fi resimțite duminică, 29 mai, când termometrele nu vor sări de 13 grade Celsius.

Prognoza meteo 23-29 mai 2022 în Timișoara

Administrația Naționale de Meteorologie are vești bune pentru timișoreni, dar și pentru cei care vizitează acest oraș superb. Această săptămână pare să dea deja startul sezonului de vară.

Temperaturile vor ajunge la 31 de grade la mijlocul săptămânii și se vor păstra ridicate până în weekend. Sâmbătă și duminică cerul va fi acoperit uneori de nori, iar temperaturile vor coborî la 19-20 de grade. Nu sunt anunțate ploi.

Prognoza meteo 23-29 mai 2022 în Cluj

Vremea va avea multe oscilații în săptămână 23-29 mai, în Cluj. Dacă marți și joi se anunță temperaturi de 26 de grade Celsius, în weekend cerul va fi noros, iar vântul va sufla destul de puternic în anumite momente. Nu sunt anunțate ploi pe finalul săptămânii, dar temperaturile nu vor trece duminică de 15 grade Celsius.

PROGNOZA METEO 23-29 MAI 2022 în Capitală

La începutul săptămânii, în București, valorile termice vor scădea uşor şi se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare ziua când vor fi averse în general slabe, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 24-25 de grade, iar cea minimă de 10-12 grade, conform ANM.

Apoi, locuitorii capitalei vor trebui să se pregătească de caniculă. Termometrul va trece de 30 de grade. Sunt anunțate însă averse și descărcări electrice, conform specialiștilor de la ANM (Administrația Naționale de Meteorologie).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net