Pușcăria l-ar fi salvat de la moarte pe Emi Pian. Interlopul ar fi trebuit să fie eliberat la termen abia pe 16 ianuarie 2021

Ultima actualizare:

    Emi Pian ar fi trebuit să iasă din pușcărie abia peste cinci luni
Emi Pian ar fi trebuit să iasă din pușcărie abia peste cinci luni

Dacă ar fi știut ce i se întâmplă, cu siguranță ar fi ales să rămână în pușcărie! Interlopul Emi Pian ar fi trebuit ca acum să se afle după gratii și să fie eliberat abia pe 16 ianuarie 2021. El a fost condamnat în 2017.

Viața i-a fost curmată la doar 39 de ani. Dar dacă nu ar fi fost eliberat condiționat, ar fi trăit. Pe 13 octombrie 2017, interlopul Emi Pian a fost condamnat definitiv la 3 ani și 8 luni pentru infracțiunea de șantaj, camată și influențarea declarațiilor.  

În ultimul cuvânt, liderul clanului Duduienilor a recunoscut acuzațiile și a cerut o pedeapsă mai blândă. El a spus atunci că are trei copii, un nepoțel de două luni, că are un loc de muncă și că s-a împăcat cu bărbatul pe care l-a împrumutat cu bani.

Decizia de eliberare condiționată a fost dată pe 4 septembrie 2019, de Judecătoria Sectorului 5 și cum sentința nu a fost contestată de procurori a rămas definitivă după trei zile.

Deși, ar fi trebuit să rămână în pușcărie până la 16 ianuarie 2021, când își ispășea condamnarea. În septembrie 2019, a fost așteptat cu șampanie și cu artificii la poarta închisorii Rahova și la nici un an a fost ucis.

Banii i-au adus moartea lui Emi Pian

Emi Pian era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România. Se ocupa cu proxenetism, trafic de droguri, recuperări sângeroase, taxe de protecție, dar și cu cămătărie.

De fapt, împrumutul de bani cu dobândă i-a adus și moartea. Aflat la un joc de barbut, într-o casă din cartierul Giulești, acesta a fost înjunghiat, în noaptea de 3 spre 4 august, în jurul orei 1.25, de către membrul clanului rival, Ciprian Napy, care ar face parte din Clanul Rinu. 

Gruparea interlopă ar acționa în sectorul 2 al Capitalei, în zona podului Colentina. Și acesta ar fi fost tăiat cu o sabie în altercație și se află la internat la Spitalul Elias cu spatele despicat.

Asta după ce s-au luat la ceartă că un bărbat a împrumutat bani atât de la el, cât și de la celălalt clan. Între cele două grupări interlope exista înțelegerea că cine primea bani cu camătă de la un clan nu putea să se împrumute și de la celălalt.

Emi Pian a încercat să regleze conturile cu rivalii, dar a fost a fost ucis. Iar suma de la care a pornit cearta era mare: 300.000 de euro, spun anchetatorii, pentru care șeful Duduienilor percepea o dobândă de 20%.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/cine-fost-emi-pian-interlopul-ucis-pe-strazile-capitalei-era-liderul-clanului-duduianu

https://www.click.ro/news/national/emi-pian-camatarul-de-top-cu-6-clase-ce-gaj-cerea-de-la-datornici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net