Pușcăria l-ar fi salvat de la moarte pe Emi Pian. Interlopul ar fi trebuit să fie eliberat la termen abia pe 16 ianuarie 2021

image
Emi Pian ar fi trebuit să iasă din pușcărie abia peste cinci luni

Dac─â ar fi ╚Ötiut ce i se ├«nt├ómpl─â, cu siguran╚Ť─â ar fi ales s─â r─âm├ón─â ├«n pu╚Öc─ârie! Interlopul Emi Pian ar fi trebuit ca acum s─â se afle dup─â gratii ╚Öi s─â fie eliberat abia pe 16 ianuarie 2021. El a fost condamnat ├«n 2017.

Via╚Ťa i-a fost curmat─â la doar 39 de ani. Dar dac─â nu ar fi fost eliberat condi╚Ťionat, ar fi tr─âit. Pe 13 octombrie 2017, interlopul Emi Pian a fost condamnat definitiv la 3 ani ╚Öi 8 luni pentru infrac╚Ťiunea de ╚Öantaj, camat─â ╚Öi influen╚Ťarea declara╚Ťiilor.  

├Än ultimul cuv├ónt, liderul clanului Duduienilor a recunoscut acuza╚Ťiile ╚Öi a cerut o pedeaps─â mai bl├ónd─â. El a spus atunci c─â are trei copii, un nepo╚Ťel de dou─â luni, c─â are un loc de munc─â ╚Öi c─â s-a ├«mp─âcat cu b─ârbatul pe care l-a ├«mprumutat cu bani.

Decizia de eliberare condi╚Ťionat─â a fost dat─â pe 4 septembrie 2019, de Judec─âtoria Sectorului 5 ╚Öi cum sentin╚Ťa nu a fost contestat─â de procurori a r─âmas definitiv─â dup─â trei zile.

Deși, ar fi trebuit să rămână în pușcărie până la 16 ianuarie 2021, când își ispășea condamnarea. În septembrie 2019, a fost așteptat cu șampanie și cu artificii la poarta închisorii Rahova și la nici un an a fost ucis.

Banii i-au adus moartea lui Emi Pian

Emi Pian era considerat unul dintre cei mai periculo╚Öi infractori din Rom├ónia. Se ocupa cu proxenetism, trafic de droguri, recuper─âri s├óngeroase, taxe de protec╚Ťie, dar ╚Öi cu c─âm─ât─ârie.

De fapt, ├«mprumutul de bani cu dob├ónd─â i-a adus ╚Öi moartea. Aflat la un joc de barbut, ├«ntr-o cas─â din cartierul Giule╚Öti, acesta a fost ├«njunghiat, ├«n noaptea de 3 spre 4 august, ├«n jurul orei 1.25, de c─âtre membrul clanului rival, Ciprian Napy, care ar face parte din Clanul Rinu. 

Gruparea interlop─â ar ac╚Ťiona ├«n sectorul 2 al Capitalei, ├«n zona podului Colentina. ╚śi acesta ar fi fost t─âiat cu o sabie ├«n alterca╚Ťie ╚Öi se afl─â la internat la Spitalul Elias cu spatele despicat.

Asta dup─â ce s-au luat la ceart─â c─â un b─ârbat a ├«mprumutat bani at├ót de la el, c├ót ╚Öi de la cel─âlalt clan. ├Äntre cele dou─â grup─âri interlope exista ├«n╚Ťelegerea c─â cine primea bani cu cam─ât─â de la un clan nu putea s─â se ├«mprumute ╚Öi de la cel─âlalt.

Emi Pian a încercat să regleze conturile cu rivalii, dar a fost a fost ucis. Iar suma de la care a pornit cearta era mare: 300.000 de euro, spun anchetatorii, pentru care șeful Duduienilor percepea o dobândă de 20%.

Cite╚Öte ╚Öi: 

https://www.click.ro/news/national/cine-fost-emi-pian-interlopul-ucis-pe-strazile-capitalei-era-liderul-clanului-duduianu

https://www.click.ro/news/national/emi-pian-camatarul-de-top-cu-6-clase-ce-gaj-cerea-de-la-datornici

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
roland stanescu jpg
shark 6121088 1920 jpg
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
canicula
image png
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg
shark 6121088 1920 jpg