Reţea ca în filme la un bordel din Constanţa. Ce tarife aplicau domnișoarele

Poliţiştii au destructurat o reţea care lucra într-un bordel „deghizat” în club de striptease, situat chiar în centrul vechi al Constanţei. Adevărul.ro a arătat pas cu pas cum funcţiona reţeaua, care erau preţurile, dar şi clienţii cu „dare de mână”. Totul pare rupt din filme. 

9 fete lucrau  ca stripteuze  în bordel. FOTO: Shutterstock
9 fete lucrau ca stripteuze în bordel. FOTO: Shutterstock

Conform sursei citate, taxa de intrare în bordelul camuflat într-un club de striptease era de 200 de lei, iar clienţii preferaţi erau militarii străini şi navigatorii aduşi la bordel de taximetriştii din Constanţa. Aceştia primeau comision pentru fiecare „mort” racolat şi adus să comande „şampanii”, aşa cum era exprimarea în jargonul locului. Anchetatorii spun că bordelul a funcţionat un an, în locul unei vechi crame unde pe vremuri se organizau petreceri cu lăutari. Era ascuns perfect, de văzul lumii. Supravegherea şi adunarea probelor a început anul trecut, în luna octombrie, şi s-au adunat sute de ore de înregistrări, care au fost obţinute cu ajutorul a doi poliţişti sub acoperire. 

Pe scurt, lucrurile stăteau în felul următor: fiecare client achita la intrare 200 de lei, în schimbul căreia primea băutură. Erau preferaţi soldaţii străini de la baza „Mihail Kogălniceanu”. Aceştia chemau taxiul şi cereau să fie duşi la un club de noapte, iar taximetriştii îi aduceau direct la „Calypso”. În schimb, primeau comision din consumaţia clienţilor aduşi acolo. Dar sarcina şoferilor nu se limita la asta: ei dădeau informaţii, spun achetatorii citaţi de adevarul.ro, inclusiv despre câţi bani retrăgeau militarii de la bancomate ca să îi cheltuiască la „fete”. Drept urmare, cea mai mare consumaţie dovedită a fost de 12.000 de euro. 

Aici funcţiona bordelul ascuns  din centrul Constanţei. FOTO: Adevărul
Aici funcţiona bordelul ascuns din centrul Constanţei. FOTO: Adevărul

Soldaţii străini erau principalii clienţi

Odată ajunşi în club, clienţii îşi alegeau preferata din cele nouă stripteuze care practicau prostituţia. Sistemul de plată era unul bine pus la punct, notează procurorii. Astfel, pentru trei cocktailuri, clientul beneficia de compania unei stripteuze la masă. Dacă achita şi diferenţa de până la 1.000 de lei, avea dreptul la o partidă de sex, de 30 de minute, în camerele de la subsol. Ca să nu spună direct că vor sex, clienţii comandau fetelor „o şampanie”. Tariful de lux era „şampania” de 2.500 de lei. Pentru această sumă, susţin anchetatorii, tinerele cu vârste cuprinse între 16 şi 40 de ani se puteau întâlni cu clienţii în afara clubului, la orice oră din zi şi din noapte. Cele care îşi dădeau întâlnire cu străinii pe cont propriu erau turnate de taximetrişti şi date afară de patron. 

Bordelul a fost închis la 26 septembrie, după o amplă acţiune a DIICOT Constanţa. Atunci, 15 persoane au fost reţinute. Printre ele, evident, patronul clubului şi soţia sa, plus mai mulţi angajaţi, dar şi taximetriştii care aduceau clienţii şi au putut fi identificaţi în anchetă. Dintre aceştia, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile Matei Gelu, patronul bordelului, şi Rodica Ioan, ospătăriţa care ţinea contabilitatea clubului. Ea era cea care plătea taximetriştilor cota parte a prostituatelor. 

Militarii erau  principalii clienţi
Militarii erau principalii clienţi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net