"Rivala" Luminiţei Anghel, trimisă la psihiatrie

Ultima actualizare:

    Angelica Constantin a fost la IML pentru expertiza medico-legală. Angelica şi-a lăsat fetiţa la orfelinat, iar acum o vrea înapoi  Foto: Click!
Angelica Constantin a fost la IML pentru expertiza medico-legală. Angelica şi-a lăsat fetiţa la orfelinat, iar acum o vrea înapoi Foto: Click!

Angelica Constantin a ajuns pe mâna medicilor legişti. Mama naturală a fetiţei crescute de Luminiţa Anghel a fost testată psihologic, pentru a dovedi că nu-i poate face rău Măriucăi, şi a fost trimisă direct la Spitalul de Psihiatrie “Al. Obregia.”

Pentru a nu mai pune răbdarea judecătorilor la încercare, Angelica Constantin s-a hotărât să facă ceea ce aceştia i-au cerut de mai bine de jumătate de an, de când a început procesul pentru adopţia Măriucăi.

Luminiţa Anghel este cea care a crescut-o în ultimii cinci ani pe Măriuca
Luminiţa Anghel este cea care a crescut-o în ultimii cinci ani pe Măriuca

Angelica a mers, în sfârşit, la IML pentru a face expertiza medico-legală. “M-au testat psihologic. M-au ţinut opt ore numai în întrebări grele. Au venit pe rând profesori, psihiatri, oameni deştepţi, dar am dat răspunsuri bune. Chiar mi-au făcut şi complimente, mi-au spus că semăn cu Natalia Oreiro. Şi a ieşit că nu am nimic. Sunt aptă să-mi cresc copilul”, a povestit, ieri, pentru Click! Angelica Constantin.  Lucrurile nu stau însă chiar aşa. După cum a recunoscut şi ea, evaluarea nu s-a terminat încă. “Mi-au dat trimitere ca să mă internez pentru investigaţii la Spitalul Obregia, iar diagnosticul este tulburare de personalitate. Acum, trebuie să mă duc din nou la IML pentru certificatul medico-legal, însă nu îmi fac griji. Ce am eu au toţi oamenii”, ne-a mai spus liniştită Angelica. Ea speră ca la următorul termen al procesului să-i convingă pe judecători că o poate creşte în siguranţă pe Măriuca, în vârstă de 8 ani. 

image
image
image
image
image
image
finlanda jpeg
Sfântul Arhanghel Mihail   icoană de Gabriel Toma Chituc png
Ambulanță AREU Lombardia Foto Captură youtube jpg
DIICOT 3 jpeg
oracolul ana previziuni stirile diminetii cine va fi noul presedinte al romaniei in 2024 824093 jpg
foto2  jpg