"Rivala" Luminiţei Anghel, trimisă la psihiatrie

Ultima actualizare:

    Angelica Constantin a fost la IML pentru expertiza medico-legală. Angelica şi-a lăsat fetiţa la orfelinat, iar acum o vrea înapoi  Foto: Click!
Angelica Constantin a fost la IML pentru expertiza medico-legală. Angelica şi-a lăsat fetiţa la orfelinat, iar acum o vrea înapoi Foto: Click!

Angelica Constantin a ajuns pe mâna medicilor legişti. Mama naturală a fetiţei crescute de Luminiţa Anghel a fost testată psihologic, pentru a dovedi că nu-i poate face rău Măriucăi, şi a fost trimisă direct la Spitalul de Psihiatrie “Al. Obregia.”

Pentru a nu mai pune răbdarea judecătorilor la încercare, Angelica Constantin s-a hotărât să facă ceea ce aceştia i-au cerut de mai bine de jumătate de an, de când a început procesul pentru adopţia Măriucăi.

Luminiţa Anghel este cea care a crescut-o în ultimii cinci ani pe Măriuca
Luminiţa Anghel este cea care a crescut-o în ultimii cinci ani pe Măriuca

Angelica a mers, în sfârşit, la IML pentru a face expertiza medico-legală. “M-au testat psihologic. M-au ţinut opt ore numai în întrebări grele. Au venit pe rând profesori, psihiatri, oameni deştepţi, dar am dat răspunsuri bune. Chiar mi-au făcut şi complimente, mi-au spus că semăn cu Natalia Oreiro. Şi a ieşit că nu am nimic. Sunt aptă să-mi cresc copilul”, a povestit, ieri, pentru Click! Angelica Constantin.  Lucrurile nu stau însă chiar aşa. După cum a recunoscut şi ea, evaluarea nu s-a terminat încă. “Mi-au dat trimitere ca să mă internez pentru investigaţii la Spitalul Obregia, iar diagnosticul este tulburare de personalitate. Acum, trebuie să mă duc din nou la IML pentru certificatul medico-legal, însă nu îmi fac griji. Ce am eu au toţi oamenii”, ne-a mai spus liniştită Angelica. Ea speră ca la următorul termen al procesului să-i convingă pe judecători că o poate creşte în siguranţă pe Măriuca, în vârstă de 8 ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net