Român condamnat în Olanda pentru un atac sexual șocant, petrecut de față cu ceilalți pasageri, ziua în amiaza mare

Ultima actualizare:

    Atacul sexual al românului a avut loc într-un compartiment de tren de față cu ceilalți călătoriFoto: economica.net
Atacul sexual al românului a avut loc într-un compartiment de tren de față cu ceilalți călătoriFoto: economica.net

Un român de 45 de ani a fost condamnat la închisoare în Olanda, după ce a abuzat sexual o tânără într-un tren, în plină zi, apoi i-a furat chiloții și a fugit. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare și plata unei despăgubiri de 5.000 de euro.

Potrivit publicației Algemeen Dagblad preluate de stiridiaspora.ro, scenele au fost terifiante iar violatorul a dat dovadă de o lipsă de scrupule care a șocat anchetatorii și magistrații care l-au judecat. Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 13 noiembrie 2020, într-un tren care circula în Noord-Holland, între stațiile Den Helder și Anna Paulowna.

Românul a luat chiloții victimei

Bărbatul stătea lângă victimă în tren și a tot privit-o insistent, până când aceasta s-a mutat în altă parte pentru a se simți în siguranță. Suspectul s-a mutat lângă ea și a reluat atitudinea ostentativă. Când femeia a vrut să plece iar, i-a blocat calea, așezându-și picioarele pe ușa compartimentului. Ceea ce a urmat a fost un atac sexual violent. Când femeia a încercat să scape, pășind peste picioarele românului, acesta a lovit-o apoi a violat-o cu degetele. Atacul a fost atât de puternic încât femeia a căzut pe banchetă, dar atacatorul  i-a rupt colanții și chiloții, i-a băgat în buzunarul hainei sale și a fugit pe lângă lumea uimită care nu a îndrăznit să intervină.

Agresorul a spus că victima l-a provocat prin îmbrăcăminte

Bărbatul a fost ulterior prins de polițiști și în fața acestora a spus că femeia era îmbrăcată provocator și prin asta l-a ademenit așa că nu s-a putut abține. Magistrații au decis condamnarea românului, consemnat drept obsedat sexual, atât pentru tupeul atacului, efectuat în plină zi și de față cu lumea cât și pentru șocul psihologic suferit de victimă, care de atunci are atacuri de panică și a rămas traumatizată. Femeia urmează de atunci un tratament psihologic și spune despre întâmplare că "violul a fost o experiență terifiantă, umilitoare și dureroasă”. Românul de 45 de ani este recidivist, a stat în închisoare în Olanda și România, însă nu pentru infracțiuni sexuală. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, el trebuie să plătească tinerei atacate o despăgubire de 5.000 de euro.

Citiți și

Român condamnat în Italia după ce și-a batjocorit fiica vitregă timp de 2 ani. Violatorul își va ispăși pedeapsa în România

Român condamnat în Germania pentru un viol mai puțin obișnuit. Bărbatul a abuzat sexual un client venit la iubita sa prostituată

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tunel subteran shutter descopera1221 1024x683 webp
Ora de iarna FOTO Shutterstock jpg
padure pixabay jpg
beyonce kamala jpg
mihaela bilic facebook jpg
Pasarela Gelu FOTO Primaria Timisoara jpg
acc pod victima jpg
Volodimir Zelenski la Universitatea Națională de Apărare din Kiev FOTO PROFIMEDIA
image
actualitate.net
image
actualitate.net