Româncele, campioane la sex pe bani în Elveţia

Ultima actualizare:
La doar 31 de ani, Toni face bani  frumoși cu bordelul său din Zürich
La doar 31 de ani, Toni face bani frumoși cu bordelul său din Zürich

Prostituţia este cea mai veche meserie din lume, iar în ţări precum Elveţia ea este absolut legală. Astfel că lui Tony nu i-a fost greu să îşi deschidă un bordel în Zürich. A intrat în branşă în urmă cu aproape nouă ani, iar azi localul său a devenit unul dintre cele mai căutate. Atât de clienţi, cât şi de fetele care vor să practice prostituţia în condiţii legale.

„În primul rând, ofer siguranţă, discreţie şi respect. Nu doar fetelor, ci şi clienţilor. Noi nu colaborăm cu intermediari, nu acceptăm proxeneţi şi nu obligăm nici o fată să facă ceva împotriva voinţei ei”, îşi începe Tony povestea. În prezent, din cele 24 de angajate pe care le are, toate cu forme legale, 23 sunt românce, iar una este din Ungaria. „Româncele sunt foarte apreciate”, ne asigură patronul.

Iar mulţumirea clienţilor se reflectă şi în banii pe care felele îi primesc pentru serviciile lor. „O fată poate face cu uşurinţă 1.000 de franci (aproximativ 923 euro) pe zi, sau, în 25 de zile, poate ajunge la 20.000 de franci elveţieni (aproximativ 18.500 euro)”. Programul de lucru începe la ora 14 şi se termină la 4 dimineaţa.

Cum ajung fetele la localul lui Tony? Din vorbă în vorbă, căci cele care se întorc în România le spun şi prietenelor, iar altele ajung să lucreze aici fie în urma anunţurilor de angajare de pe pagina de Facebook a clubului Relax, sau chiar de pe site-ul lor oficial.


    La doar 31 de ani, Toni face bani  frumoși cu bordelul său din Zürich
La doar 31 de ani, Toni face bani frumoși cu bordelul său din Zürich

Cea mai veche angajată de aici face această meserie de patru ani, este căsătorită, iar soţul ei ştie cum câştigă ea atât de mulţi bani: „Alina are 27 de ani şi mi-a spus că anul acesta vrea să se «pensioneze». Şi-a deschis o afacere acasă, de care se ocupă soţul ei, care ştie ce face ea şi a fost de acord de la început”, ne asigură Tony.

Sunt însă şi fete ale căror familii nu ştiu cu ce se ocupă ele în Elveţia. Şi, garantează patronul localului, nu vor afla nicicum: “Le protejăm identitatea, în sensul că nu le promovăm pe internet dacă ele nu doresc acest lucru”.

Angajatele bordelului pot câştiga până la 1.000 de euro pe zi
Angajatele bordelului pot câştiga până la 1.000 de euro pe zi
image
image
image
image
image
image
transapuseana captura video jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
Accident Suceava
cutremur seism seismograf foto Shutterstock
google 485611 1280 jpg
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
ger ninsoare zapada iarna termometru shutterstock 743819602 jpg
alcool baut shutterstock jpeg