S-a terminat cu coșmarul ieșirii spre autostrada A1, prin Militari. Conexiunea Centura București-Giulești e gata

15 iulie 2020
image
Conexiunea între Centura Capitalei și cartierul Giulești se face prin DC21Foto: Primăria Chiajna

S-a terminat cu co╚Ömarul ie╚Öirii din Bucure╚Öti spre autostrada A1, Bucure╚Öti-Pite╚Öti, prin Militari. Prim─âria Chiajna a terminat podul peste D├ómbovi╚Ťa ╚Öi drumul DC21 care leag─â cartierul Giule╚Öti de centura Bucure╚Öti.

Conexiunea Centura Bucure╚Öti-Giule╚Öti, prin DC21, e gata! Anun╚Ťul vine din partea reprezentan╚Ťilor Prim─âriei Chiajna.

A fost construit un pod peste D├ómbovi╚Ťa pe drumul comunal DC21 care leag─â comuna Chiajna de cartierul Giule╚Öti.

Mai exact, de la Podul Grant se merge pe Calea Giule╚Öti p├ón─â la cap─âtul liniei de tramvai 11, la sensul giratoriu se continu─â ├«n st├ónga pe Calea Giule╚Öti p├ón─â la intersec╚Ťia cu strada R─âsadni╚Ťei care se leag─â apoi de drumul comunal DC21 complet reamenajat.

image
Conexiunea cartierului Giulești cu Autostrada București-Pitești se face prin DC21

De aici ├«ncolo se merge pe drumul DC21, se traverseaz─â podul peste D├ómbovi╚Ťa ╚Öi se ajunge la stadionul din Chiajna, explic─â cei de la autoexpert.ro.

╚śoferii erau dispera╚Ťi din cauza aglomera╚Ťiei din cartierul Militari ╚Öi spun c─â aceast─â conexiune salveaz─â ├«n jur de o or─â ╚Öi jum─âtate de stat ├«n traffic p├ón─â la ie╚Öirea pe A1.

Primăria Capitalei lucrează la Podul Ciurel, o altă variantă de ieșire în A1

╚śi Prim─âria Capitalei lucreaz─â la Pasajului Ciurel, care ├«n proiect ajunge p├ón─â la Autostrada Bucure┼čti - Pite┼čti. ├Än locul bulevardului paralel cu Iuliu Maniu, acesta propune ├«n┼úeparea ├«n Centura Bucure┼čti a unor str─âzi din Vestul Capitalei.

Mai exact, proiectul are trei componente: "Nodul Virtu╚Ťii" , care presupune un pasaj peste r├óul D├ómbovi╚Ťa ╚Öi peste ╚śoseaua Virtu╚Ťii cu desc─ârcare ├«n Cartierul Drumul Taberei, la care se lucreaz─â, o alt─â sec╚Ťiune p├ón─â ├«n Centura Bucure╚Ötiului ╚Öi cea de a treia - din Centura Bucure╚Ötiului p├ón─â ├«n Autostrada A1.

image
Prim─âria Capitalei vrea s─â fac─â conexiunea cu Autostrada Bucure╚Öti-Pite╚Öti pe Podul Ciurel, care se afl─â ├«n construc╚Ťie

Proiectul urm─âre╚Öte realizarea unui drum expres care face legatura ├«ntre Splaiul Independen╚Ťei ╚Öi Autostrada A1: se traverseaz─â ╚śoseaua Virtu╚Ťii, apoi se poate ie╚Öi ├«n cartierele Drumul Taberei ╚Öi Militari, de acolo ├«n Centura Bucure╚Ötiului ╚Öi mai departe ├«n Autostrada A1.

A doua etap─â a proiectului, "Nod Virtu╚Ťii-Uverturii", este ├«n fa╚Ťa de elaborare a proiectului tehnic. ├Än timp ce primarul Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anun╚Ťa ├«nc─â de acum aproape trei c─â Pasajul Ciurel este gata ├«n propor╚Ťie de 90% acesta nu e func╚Ťional.

╚śi chiar c├ónd va fi gata se va termina ├«n mijlocul unui cartier de case ╚Öi blocuri nou construite, pentru c─â sunt probleme cu exproprierile.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png