Scandal la penitenciarul din Vaslui. Directorul, acuzat că face sex cu subordonatele și că își agresează angajații

Ultima actualizare:

    Penitenciarul Vaslui (FOTO: gov.ro)
Penitenciarul Vaslui (FOTO: gov.ro)

Acuzații extrem de grave la adresa directorului Penitenciarului din Vaslui. Comisarul șef Vasile Dorofte este în centrul unui scandal sexual de proporții și nu numai. Profitând de funcție, directorul face sex în biroul său cu subordonatele, își lovește angajații și tratează preferențial deținuții VIP. Corpul de Control al Ministerului Justiției anchetează cazul.

Comisarul șef Vasile Dorofte face legea după bunul plac în unitatea pe care o conduce. Luni, 10 februarie, o scrisoară publică a fost transmisă, în numele sindicaliştilor Penitenciarului Vaslui, presei locale, prin intermediul căreia sunt aduse la cunoştinţa opiniei publice aspecte grave ce s-ar petrece în incinta Penitenciarului Vaslui.

Scrisoarea deschisă vine la doar câteva zile de la finalizarea controlului efectuat de Corpul de Control al Ministerului Justiţiei la Vaslui, control periodic care are loc o dată la 3 ani.

Sindicaliştii vorbesc despre modul în care au fost audiaţi angajaţii în cadrul controlului, dar şi despre acuzaţiile aduse directorului închisorii. “Tema principală a controlului efectuat de Corpul de Control al Ministrului (CCM) de Justiție se referă la posibile abuzuri fizice, verbale, sexuale şi deturnări de fonduri de la bugetul statului, săvârşite de directorul Penitenciarului Vaslui, comisar şef de poliţie penitenciară, Vasile Dorofte.”, scrie adevarul.ro.

Angajați bătuți, sporuri ilegale

Mai mult, sindicaliștii dau exemple concrete ale unor angajați care au fost victime ale șefului Penitenciarului Vaslui. Aceștia fie au fost bătuți, fie au fost agresați verbal. Același director este acuzat că a întreținut relații sexuale cu subordanatele, chiar în biroul său, în schimbul unor favoruri. Sindicaliștii vorbesc și despre acordarea unor sporuri ilegale, despre nereguli la magazinul situat în incinta închisorii sau despre angajarea rudelor unor subordonați, fără a îndeplini condițiile legale.

Conducerea Penitenciarului Vaslui a refuzat orice comentariu la adresa acuzațiilor.

Citește și:

Comisar şef, în fundul gol printre deţinuţii de la penitenciarul Vaslui VIDEO

Ce oroare! Trei dintre cei şapte violatori din Vaslui se pregătesc de eliberare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net