„Scârba dracu’! Să putrezeşti în închisoare!” Blestemul aruncat de bunica Luizei asupra monstrului din Caracal

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă se află după gratii de 334 de zileFoto: Inquam Photos
Gheorghe Dincă se află după gratii de 334 de zileFoto: Inquam Photos

Noutăți în cazul crimelor de la Caracal! Apărătorii familiei Melencu au cerut Tribunalului Olt să împiedice valorificarea a două autovehicule care îi aparţin lui Gheorghe Dincă, mecanicul acuzat de uciderea Luizei Melencu (18 ani, răpită pe 14 aprile 2019) şi a Alexandrei Măceşanu (15 ani, sechestrată pe 24 iulie 2019). Bunica Luizei l-a blestemat pe monstrul din Caracal.

Un autoturism şi o autoutilitară care îi aparţin lui Gheorghe Dincă, bărbatul de 67 ani din Caracal acuzat de procurorii DIICOT că le-a sechestrat, le-a violat şi le-a ucis pe elevele Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, au fost scoase la licitaţie de Autoritatea Naţională de Administrare a Bunurilor Imobilizate (ANABI). Motivul  este faptul că trebuie recuperate cheltuielile judiciare generate de procesul în care mecanicul a fost trimis în judecată.

Mașina groazei

Autoturismul este chiar maşina Renault Megane folosită de Dincă pentru operaţiunile de taxi ilegal. Cu această maşină, care are numărul OT 48 WYW, individul le-a răpit pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu, ducându-le în locuinţa sa de pe strada Craiovei 169 din Cracal, unde le-a supus unor chinuri îngrozitoare, după care le-a omorât şi le-a incendiat cadavrele, conform procurorilor DIICOT.

Vehiculele sunt nefuncționale

Apărătorii familiei Melencu solicită Tribunalului Olt să fie oprită procedura de valorificare a celor două autovehicule, întrucât acestea ar constitui probe în dosarul trimis în judecată la începutul lui 2020. Autoturismul are un preţ de pornire de 1.033 de lei, iar autoutilitara - de 5.067 lei. Ambele mașini sunt nefuncționale, fiindcă au interiorul deteriorat, și sunt depozitate în localitatea Drăgăneşti (Olt).

"Unde mi-ai dus copilul?"

Membrii familiei Melencu, care au cerut Tribunalului Olt să stopeze licitaţia, se află deja în faţa instanţei. Bunica Luizei a reacţionat din nou dur la vederea autospecialei cu care a fost adus Gheorghe Dincă pentru a fi audiat. „Scârba dracu’! Să putrezeşti în închisoare! Unde mi-ai dus copilul pe care l-am crescut 18 ani?“, a răbufnit femeia. „Dosarul a fost făcut de la început cu picioarele. Nu s-a dorit a se şti şi nu se vrea. Eu fac tot ce îmi stă în putinţă, alături de apărătorul meu, să iasă adevărul la iveală“, a declarat ieri Monica Melencu, mama Luizei. Familia consideră de neacceptat ca o probă importantă în acest dosar să fie astfel înlăturată.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net