Scene comice în Suceava! Un bărbat a dat buzna într-un magazin, călare pe cal

Ultima actualizare:

Scene demne de cascadorii râsului în Suceava. Un angajat supărat a intrat cu o căruță în magazinul în care lucra și a solicitat intervenția polițiștilor. Cum a fost posibil așa ceva și ce l-a determinat să recurgă la gestul bizar? 

Scene incredibile într-un magazin din Suceava
Scene incredibile într-un magazin din Suceava

Un suceavean supărat, angajat al unui magazin a pus la cale o formă inedită de protest. Cu o seară înainte să intre cu căruța în supermarket, bărbatul care lucra ca paznic în magazinul respectiv a solicitat ajutorul polițiștilor pentru a calma un grup de scandalagii, dar oamenii legii nu au intervenit.

Deranjat de indiferența cu care a fost tratat, suceveanul inventiv a găsit o modalitate de a le atrage atenția și a-i determina să intervină. 

Plin de curaj din cauza băuturilor alcoolice consumate înainte de a se urca pe cal, bărbatul a dat buzna în magazin și a întrebat retoric: Nici acum nu vin polițiștii? Iată că a aflat răspunsul mai repede decât ar fi dorit. Oamenii legii au sosit numaidecât, iar bărbatul recalcitrant a fost reținut.

Mai mult decât atât, protestul său va avea repercusiuni grave. Conducerea magazinului a anunțat că protestatarul va fi concediat. În plus, angajatul revoltat va fi obligat să plătească din banii proprii și daunele necesare pentru stricăciunile pe care le-a produs calul său în interiorul magazinului. 

Un incident similar a avut loc în Buzău 

Deși pare inedit, acesta nu a fost un eveniment singular în România. Un episod similar a avut loc și în județul Buzău. Un individ a intrat cu calul într-un magazin din localitatea Pârscov, în toamna anului 2019.

Polițiltii au sosit și l-au rugat să părăsească incinta. Bărbatul a refuzat să se conformeze imediat și, înainte de a ieși impasibil din magazin, s-a plimbat printre rafturi nestigherit! Conform comunicatul emis de către polițiști, bărbatul se afla sub influența alcoolului, însă nu a avut o atitudine violentă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net