Scene înfiorătoare: doi poliţişti, târâţi de maşina unei contrabandiste de ţigări

Ultima actualizare:

    Echipajul de politie a trecut prin momente cumplite
Echipajul de politie a trecut prin momente cumplite

N-au fost secvenţe dintr-un film american! La Hereclean, în Sălaj, doi oameni au legii au fost vineri la un pas de moarte. O traficantă de ţigări a demarat în trombă, iar poliţiştii au rămas agăţaţi de maşină!

Maria Pop, condamnată cu suspendare sub supraveghere pentru contrabandă, a fost oprită în trafic, de un echipaj de poliţie, în localitatea Hereclean. În autoturism au fost descoperite mai multe cartuşe de ţigări de contrabandă, astfel că poliţiştii i-au comunicat femeii că va fi condusă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, pentru cercetări. Femeia s-a urcat repede la volan şi a încercat să fugă. Oamenii legii au încercat să oprească maşina, unul din ei deschizând portiera din dreapta faţă pentru a intra în autoturism.

„Inculpata şi-a continuat însă deplasarea, a accelerat, a virat stânga, cei doi poliţişti fiind astfel târâţi de autoturism, căzând mai apoi pe carosabil. În aceste împrejurări, autoturismul a trecut cu roata din partea stângă spate peste piciorul unuia dintre poliţişti”, susţin procurorii.

Click! spune

Maria Pop fusese condamnată definitiv, în 2015, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, la o pedeapsă de doi ani şi două luni, a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere. Maria Pop a fost reţinută vineri şi va fi prezentată judecătorilor de Tribunalul Sălaj cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj raportat la tentativă de omor calificat şi contrabandă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net