Schior accidentat într-o zonă din Bucegi cu risc mare de avalanșă. Zece salvatori au intervenit

image
Captur─â ecran

Shior care practica sporturi de iarn─â ├«n Bucegi s-a accidentat, duminic─â dup─â-amiaz─â, ├«n Valea Morarului, ├«ntr-o zon─â foarte periculoas─â, ac┼úiunea de recuperare a acestuia fiind dificil─â din cauza riscului mare de producere a avalan┼čelor.

Potrivit coordonatorului Salvamont Bu╚Öteni, Lauren┼úiu Paraschiv, b─ârbatul se afl─â ├«ntr-o zon─â a v─âii sub V├órful Omu, el fiind suspect de fracturi de tibie ┼či peroneu.

Un num─âr de zece salvatori din cadrul Salvamont Bu┼čteni, Salvamont Prahova ┼či Salvamont Azuga intervin pentru recuperarea persoanei r─ânite, ├«ns─â ac┼úiunea este deosebit de dificil─â din cauza riscului crescut de producere a unor avalan┼če, ├«n condi┼úiile ├«n care s-a depus un strat consistent de z─âpad─â proasp─ât─â.

Lauren┼úiu Paraschiv a precizat c─â, ├«n urm─â cu circa 15 ani, ├«n acea zon─â au murit cinci schiori surprin┼či de o avalan┼č─â. ├Än 2018, al┼úi doi turi┼čti ┼či-au pierdut via┼úa dup─â ce au fost prin┼či de o avalan┼č─â ├«n Valea Morarului, potrivit digi24.ro.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg