Skrillex cântă în România pe 1 mai. Află unde și prețul biletului

image
Skrillex va susține concertul din România în cadrul festivalului The Missionfoto: Getty

Sonny Moore, cunoscut sub numele de Skrillex, va susţine un concert în premieră în România, pe plaja Complexului Enigma Beach din Mamaia, în cortul The Mission, pe 1 mai, informează un comunicat.

Născut pe 15 ianuarie 1988, în Los Angeles, California, cunoscut pentru cele şase premii Grammy, producţii pentru artişti precum Lady Gaga, La Roux şi Bruno Mars, headliner-ul a peste 300 de show-uri anuale, DJ, cântăreţ şi compozitor, Skrillex are peste 10 milioane de single-uri vândute în întreaga lume, reinventând dubstepul şi modelându-l într-un stil personal, incluzând în acest amalgam de la dub, drum-and-bass şi speed garage până la techno, se arată în comunicatul citat, preluat de Mediafax.

Prima piesă a celebrului DJ, peste 23 de milioane de vizualizări pe Youtube

Startul în cariera solo l-a dat piesa "My Name is Skrillex", a urmat o altă compoziţie, "Scary Monsters and Nice Sprites", cunoscută în rândul fanilor EDM (Electronic Music Dance), şi apoi "More Monsters and Sprites".

În noiembrie 2011, Skrillex a fost nominalizat la cinci premii Grammy, incluzând la categoria "Best New Artist", fiind premiat pentru "Best Dance/Electronica Album", "Best Dance Recording" şi "Best Remixed Recording, Non-Classical". În acelaşi an a fost numit de MTV artistul Electronic Dance Music al anului.

Biletele pentru concert pot fi achiziţionate la preţul promoţional de 45 de lei (500 de tichete), de pe bilete.ro. La intrarea în spaţiul de concert, biletul va costa 70 de lei.

anamaria prodan si ionela prodan
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
antonia 2 1280x720 1 jpg
Zona Merișor   Dealul Babii  Foto Daniel Guță (4) JPG
Taylor Rene Parker jpg
image
image
image
image
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
atac cinernetic hacker jpeg
Printesa Charlene de Monaco FOTO EPA-EFE
Anastasia Radzinskaya jpg