Șoc! Cum s-a transformat Petre Roman de dragul soției tinerele! Haine de adolescent și siluetă silfidă


    Petre Roman a afișat la mare o ținută tinerească, de dragul soției sale, Silvia Chifiriuc
Petre Roman a afișat la mare o ținută tinerească, de dragul soției sale, Silvia Chifiriuc

Are 73 de ani, dar se îmbracă și arată ca un adolescent. Petre Roman s-a transformat radical de dragul soției tinerele. Are părul vopsit și nu se sfiește să poarte maieuri și pantaloni scurți mulați.

Ce nu face dragostea din om! Pe Petre Roman cu siguranță că l-a schimbat. Ca să fie în tendințe și mereu pe placul soției sale, Silvia Chifiriuc, mai tânără cu 25 de ani, fostul politician a umblat în primul rând la ținută. Nu mai poartă haine sobre, costume și pulovere închise la culoare, ca atunci când era însurat cu Mioara Roman (79 de ani), ci își face apariția în combinații casual, vesele și chiar îndrăznețe.

Ultima fotografie în care Petre Roman apare cu Silvia (48 de ani) a fost făcută în acest sezon estival la mare. Ea poartă o rochie albă, lejeră, asortată cu o pereche de sandale comode, în timp ce el, deși are 73 de ani, a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți, cu un maieu negru și a încălțat niște mocasini negri din piele. Nu i-a păsat că nu are brațe și picioare lucrate la sală, atâta timp cât s-a simțit tânăr.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc
Petre Roman și Silvia Chifiriuc

Bunicul a două nepoate a avut grijă ca rucsacul să se asorteze perfect cu ținuta în negru și gri. Și cu alte ocazii, fostul premier a apărut la brațul Silviei la fel de tineresc îmbrăcat, cu pulovere roz și adidași roșii sau cămașă de in ori tricouri polo.

Petre Roman poartă tot timpul ținute colorate și la modă, alese de soția lui
Petre Roman poartă tot timpul ținute colorate și la modă, alese de soția lui

De fiecare dată, soția lui radia de fericire în preajma lui. Pe 22 iulie, cei doi au sărbătorit zece ani de căsnicie, dar și ziua lui de naștere.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc sunt căsătoriți de 10 ani

”Este ziua ta, dragostea mea! S-au împlinit zece ani de căsătorie și peste zece ani de iubire! Îți mulțumesc pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită! Mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită. Mulțumesc că ai apărut în viața mea, că exiști în viața mea, că m-ai făcut să trăiesc acest sentiment de a fi mamă. Sunt o mamă  împlinită și o femeie fericită  alături de băieții mei. Mulțumesc Doamne!”, a scris Silvia Chifiriuc pe pagina sa de Facebook.

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman în 2007 

Petre Roman a divorțat de Mioara în 2007, după un mariaj care a durat 34 de ani. Despărțirea a fost cu scandal, plină cu reproșuri și acuzații.

Ulterior, fostul prim-ministru s-a căsătorit cu Silvia Chirifiuc, cu care are un copil, pe Petrus, în vârstă de 10 ani.

Pe vremea când era căsătorit cu Mioara Roman, Petre Romannu ieșea din costum
Pe vremea când era căsătorit cu Mioara Roman, Petre Romannu ieșea din costum

”Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, a povestit Silvia Chifiriuc.

În timp ce Petre Roman își trăiește a doua tinerețe, fosta lui nevastă a rămas singură, se plânge că este bolnavă și că fostul soț a dat-o uitării.

Citește și:

https://www.click.ro/vedete/romanesti/petre-roman-se-vrea-tatic-treia-oara-la-71-de-ani

https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-familie-frumoasa-are-petre-roman

https://www.click.ro/vedete/romanesti/incredibil-cum-arata-petre-roman-la-72-de-ani-secretul-fostului-premier

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg