Soția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini şi amantul ei, suspecţi principali

image
Moustafa Haj Salef era stabilit de 15 ani în Româniacaptură Antena 1

Ancheta poliţiştilor în cazul sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini scoate la iveală detalii şocante. Soţia sirianului şi amantul acesteia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ei fiind principali suspecţi de crimă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București i-au reținut pe Andreea Maria Pătrașcu, soția lui Haj Saleh Moustafa, și pe amantul acesteia.

Cei doi sunt suspectaţi că l-au omorât pe Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, scrie Mediafax. Ei urmează să fie prezentaţi în fața magistraților pentru o eventuală emitere a mandatelor de arestare preventivă.

Acum aproape o săptămână, cadavrul aflat în putrefacție al lui Moustafa Haj Saleh a fost descoperit în portbagajul unui autoturism parcat pe o stradă din şoseaua Pantelimon, în apropierea Secției 9 Poliție, din Capitală.

Câțiva muncitori au simțit mirosul putermic care venea dinspre maşină şi au alertat autorităţile. Omul a fost găsit într-o valiză, aşezat în poziţia fetusului, cu genunchii la gură. Din câte se pare, acesta era îmbrăcat în costum. Haj Saleh Moustafa era din oraşul sirian Homs şi se stabilise în România de 15 ani. Avea afaceri în turism şi era tatăl unei fetiţe de 8 ani. Acesta fusese dat dispărut de familie de la finele anului 2014.

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
image png
Dmitri Peskov FOTO EPA-EFE
Serghei Lavrov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
atac cinernetic hacker jpeg
Printesa Charlene de Monaco FOTO EPA-EFE
Anastasia Radzinskaya jpg