Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore. Ce au anunțat medicii

Mario este pasionat de bolizii de lux
Mario este pasionat de bolizii de lux

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, Mario, se află în continuare internat în spital, după accidentul de duminică în care a fost implicat. Se pare că starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore, medicii intensificând măsurile de suport al funcţiilor vitale.

După ce au anunțat că ieșise din comă și era conștient, spre fericirea familiei, iată că medicii sunt din nou rezervați în privința lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din România. Vestea a căzut din nou ca un trăznet peste părinții tânărului de 24 de ani, care a fost implicat într-un accident rutier grav duminică (8 septembrie), la 3 dimineața.

Deși doctorii anunțaseră că tânărul s-a trezit din comă, se pare că starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore. Aceștia au fost nevoiți să  intensifice măsurile de suport al funcţiilor vitale. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

„Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale”, se arată într-un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă. Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, după ce tânărul a fost implicat într-un accident rutier pe Șoseaua Chitilei, în care un alt băiat de 25 de ani, tatăl a doi copii, și-a pierdut, din nefericire, viața. 


    Mario este pasionat de bolizii de luxFoto: Arhivă personală
Mario este pasionat de bolizii de luxFoto: Arhivă personală

„Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice: 1.Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid şi ileon distal 2.Contuzie pulmonară bilaterală severă 3.Fracturi costale bilaterale”, sunt informațiile date de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă, într-un coumunicat, citat de Mediafax.

Mario este în continuare conectat la aparate

Mario este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică, anunțau medicii de la unitatea spitalicească în urmă cu câteva zile. „Evoluția pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, potrivit unui comunicat de presă al managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
cub anamaria prodan reghecampf png
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
Nicolae Badalau FOTO Inquam / Octav Ganea
Vehicul militar cu drapelul ucrainean arborat într un oraș rusesc. Foto: Twitter
image
image
image
image
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
Mersul trenurilor Brasov Bucuresti jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
Insula Ischia a fost lovită de ploi torențiale care au făcut prăpăd jpg
Jim Parums si fiica jpg
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg