Tatăl ei ameninţă România cu bombe!

Ultima actualizare:

    Yasmin  Fostok,   27 de ani
Yasmin Fostok, 27 de ani

Yasmin Fostok, 27 de ani, fiica unuia dintre liderii militanţi islamişti - care tocmai a ameninţat România cu atentate terorioste - se dezbracă prin cluburile de noapte din Marea Britanie.

Tânăra rebelă duce o viaţă pe care vrea s-o ţină cât mai secretă, după ce s-a revoltat împotriva tatălui, musulman fanatic, care condamnă depravarea Vestului.

Ea lucrează în Londra, dansând la bară sau în cuşti în cluburile de noapte. Tânăra petrecăreaţă, care şi-a părăsit familia în urmă cu patru ani, a spus că nu se înţelege cu tatăl său. În copilărie, Yasmin respecta cu stricteţe religia lui Omar Bakri. Ea a plecat de acasă după ce s-a căsătorit, însă a divorţat între timp, presa scriind despre lungul şir de iubiţi pe care i-a avut de atunci.

Tatăl ei, şeicul Omar Bakri, care are o avere de circa un milliard de dolari, a declarat că România, alături de Bulgaria, reprezintă o ţintă legitimă, argumentul fiind acela că cele două state participă cu trupe la războiul din Afganistan.

Într-un interviu acordat ziarului "24 Chasa", sirianul a susţinut că România este un tărâm islamic care va trebuie recuperat de musulmani, trimiterea fiind la faptul că Balcanii s-au aflat sub ocupaţie otomană pentru mai bine de patru secole.

"Dacă islamul a intrat odată pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România, Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia", a declarat Omar Bakri, precizând că prin prisma colaborării cu Israelul, Bulgaria şi România pot deveni ţinte teroriste.

Reprezentanţii SRI ne-au asigurat că România nu reprezintă o ţintă pentru teroşti.

18 iulie 2012- Atentatul de la Burgas, comis de un terorist-sinucigaş

Opt persoane au fost ucise şi 32 de oameni au fost răniţi într-o explozie care a vizat un autocar cu turişti israelieni în parcarea aeroportului din staţiunea bulgară Burgas.

Explozia a fost comisă de un terorist-sinucigaş. Martorii oculari au declarat televiziunilor israeliene că o persoană s-a urcat în autobuz, apoi a urmat o explozie extrem de puternică. La bordul autocarului în care s-a produs explozia erau aproximativ 40 de turişti israelieni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net