Tatăl lui Şerban Huidu, TĂIAT cu o halbă. Bărbatul a fost operat la Bagdasar Arseni

image
Florin Huidu

Familia fostului „cârcotaş” Şerban Huidu trece iarăşi prin momente foarte dificile. Tatăl vedetei a fost atacat de un client cu o halbă şi a ajuns direct pe masa de operaţii. Florin Huidu a fost tăiat pe faţă.

Din fericire, starea bărbatului este stabilă, acesta fiind internat la Spitalul Bagdasar Arseni luni seară. Surse din anturajul lui Florin Huidu ne-au declarat că bărbatul a fost operat în aceeaşi seară, după ce a fost dus la cu mai multe tăieturi în zona feţei. 

Totul început în localul pe care Florin Huidu şi soţia îl deţin în sectorul 4 al Capitalei. Un client băut a refuzat să plătească nota de plată şi a început să facă scandal. 

Atât Florin Huidu, cât şi soţia sa au mers să vadă ce se petrece pe terasa restaurantului, moment în care agresorul, Constantin Ştefan (36 de ani), a luat o halbă de pe masă şi i-a lovit pe ambii patroni.

Femeia a fost rănită uşor la o ureche, însă Florin Huidu a suferit mai multe tăieturi la nivelul feţei. Amândoi au fost duşila spital, pentru îngrijiri medicale, însă doar tatăl lui Şerban Huidu a rămas internat şi a fost operat.

Agresorul a fost reţinut şi este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri. El va fi dus în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. 

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
harry charles jpg
Convoi de civili atacat in regiunea Zaporojie FOTO Twitter jpg
Rapperul rus Walkie s-a sinucis FOTO Instagram
image
image
image
image
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg