Tatăl lui Şerban Huidu, TĂIAT cu o halbă. Bărbatul a fost operat la Bagdasar Arseni

Ultima actualizare:

    Florin Huidu
Florin Huidu

Familia fostului „cârcotaş” Şerban Huidu trece iarăşi prin momente foarte dificile. Tatăl vedetei a fost atacat de un client cu o halbă şi a ajuns direct pe masa de operaţii. Florin Huidu a fost tăiat pe faţă.

Din fericire, starea bărbatului este stabilă, acesta fiind internat la Spitalul Bagdasar Arseni luni seară. Surse din anturajul lui Florin Huidu ne-au declarat că bărbatul a fost operat în aceeaşi seară, după ce a fost dus la cu mai multe tăieturi în zona feţei. 

Totul început în localul pe care Florin Huidu şi soţia îl deţin în sectorul 4 al Capitalei. Un client băut a refuzat să plătească nota de plată şi a început să facă scandal. 

Atât Florin Huidu, cât şi soţia sa au mers să vadă ce se petrece pe terasa restaurantului, moment în care agresorul, Constantin Ştefan (36 de ani), a luat o halbă de pe masă şi i-a lovit pe ambii patroni.

Femeia a fost rănită uşor la o ureche, însă Florin Huidu a suferit mai multe tăieturi la nivelul feţei. Amândoi au fost duşila spital, pentru îngrijiri medicale, însă doar tatăl lui Şerban Huidu a rămas internat şi a fost operat.

Agresorul a fost reţinut şi este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri. El va fi dus în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net