Tragedie cumplită! O elevă dispărută a fost găsită moartă în subsolul unei clădiri

Ultima actualizare:

Tragedie cumplită! O elevă dispărută a fost găsită moartă în subsolul unei clădiri părăsite de lângă liceul unde învața. Fata avea doar 15 ani și era căutată mai bine de o săptămână.

Foto: TSV Transnistria / capturi video YouTube/via Observatornews
Foto: TSV Transnistria / capturi video YouTube/via Observatornews

Crima s-a petrecut în Tiraspol. Potrivit presei locale, eleva ar fi fost ucisă cu sălbăticie și abandonată, iar principalul suspect al crimei, căutat acum de poliție, este chiar fostul iubit al adolesecentei, un băiat de 17 ani.

O tânără din Tiraspol a fost găsită moartă la o săptămână de la dispariție

Svetlana Ditkovskaya era o elevă de clasa a IX-a din Tiraspol. Fata a fost dată dispărută pe 1 decembrie. A plecat de acasă, iar de atunci niciun apropiat nu a mai vorbit cu ea.

Speranțele că fata se va întoarce au devenit din ce în ce mai mici în fiecare zi, pentru ca joi, după mai bine de o săptămână de căutări, să fie găsită moartă.

Trupul elevei în vârstă de doar 15 ani a fost descoperit într-o clădire părăsită, aproape de școala unde învăța. Avea răni și vânătăi la nivelul capului și feței, precizează criminaliștii, citați pe Telegram de postul de televiziune transnistrean TSV, potrivit observatornews.

A fost deschis un dosar penal pentru omor, iar poliția îl caută acum pe criminal. Se pare că principalul suspect este fostul iubit al fetei, un tânăr de 17 de ani.

Fostul iubit al fetei, un băiat de 17 ani, este principalul suspect al crimei

Potrivit presei locale, principalul suspect este Ilie Kutsenko, un elev de 17 ani. Băiatul și victima ar fi avut o relație de câteva luni. Acesta a participat la acțiunile de căutare a fetei.

Apropiații tinerei sunt surprinși de tragedie, deoarece relația celor doi era foarte bună. De altfel, cuplul petrecea mult timp împreună în clădirea de lângă școală, acolo unde Svetlana a fost găsită moartă.

Ministerul Afacerilor Interne a publicat imagini cu locul unde a fost descoperit cadavrul elevei. Ilie Kutsenko, elev în clasa a XI-a, suspectat de uciderea Svetlanei, nu a mai apărut de câteva zile nici acasă și nici la cursuri, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net