Tragedie în localitatea Toplița! Un copil de trei ani s-a înecat în râul Cerna

Ultima actualizare:

    Scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al micuțului după ore întregi de căutări Sursă foto: ISU Hunedoara
Scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al micuțului după ore întregi de căutări Sursă foto: ISU Hunedoara

Un copil în vârstă de trei ani a murit înecat, după ce a căzut în apele râului Cerna. Trupul său a fost găsit de scafandri după ore întregi de căutări.

Duminică seara, în jurul orei 20:30, părinţii unui copil de trei ani au alertat autorităţile după ce acesta s-a dezechilibrat, în timp ce se juca, și a căzut în râul Cerna, în zona localității Toplița. 

„În urma sesizării telefonice, la faţa locului s-a deplasat de urgenţă patrula de siguranţă publică aflată în serviciu pe zona rurală, precum şi o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara şi s-a solicitat în regim de urgenţă deplasarea la faţa locului a unui echipajul SMURD şi a reprezentanţilor I.S.U. Hunedoara, pentru efectuarea de căutări. Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul poliţiştilor, jandarmilor şi sătenilor”, a informat Anemonda Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

În jurul orei 00.00, potrivit autorităţilor, trupul micuţului a fost găsit în apa râului, la aproximativ doi kilometri de locul în care a dispărut. „După culegerea primelor informaţii, poliţiştii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă şi a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net