Tragedie la o petrecere în Brăila. Un înotător de performanţă a murit în faţa prietenilor

Ultima actualizare:

În noaptea de duminică spre luni, a mers la o petrecere, în casa unui amic. Acesta rămăsese singur acasă şi s-a găndit să profite. A organizat ad-hoc un party pe cinste, cu mâncare şi băutură din belşug.

Puţin după miezul nopţii, lui Octavian i s-a făcut rău dintr-odată şi a leşinat. Degeaba au încercat amicii să-i acorde primul ajutor şi au anunţat la 112. Când au ajuns la faţa locului, medicii au constatat că băiatul murise deja. Se stinsese în braţele prietenilor.

Potrivit antena3.ro, mama băiatului, ajunsă la faţa locului, a avut şi ea nevoie de ajutorul medicilor de pe ambulanţă, când şi-a văzut fiul fără suflare. Se pare că tânărul băuse prea mult, lucru ce i-a fost fatal.

Tânărul Octavian Ciocan era legitimat la clubul CS Farul şi era una din speranţele înotului românesc. Era multiplu medaliat cu aur şi a participat anul trecut la Campionatul European de înot pentru Juniori.

Corpul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morgă pentru efectuarea autopsiei, iar poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili modul în care tânărul şi-a pierdut viaţa.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net