Uite când cade prima zăpadă! Prognoza până la 25 noiembrie

Autorităţile sunt în alertă pentru că există riscul ca autorităţile locale să nu poată asigura căldura pentru populaţie.

Meteorologii spun că iarna, cu ger şi ninsori, va veni în jurul datei de 20 noiembrie, în special la deal, la munte şi în centrul ţării. La munte, primele nisori sunt aşteptate în acest weekend, jurul datei de 15 noiembrie.

Centrul European de la Reading, Anglia, a făcut o prognoză meteo pentru următoarele două săptămâni, din care reiese că, în jurul datei de 14 -15 noiembrie, vremea se răceşte accentuat şi ziua şi noaptea.

Prognoza până în 25 noiembrie

Banat. Temperaturile coboară treptat, ajungând în 15 noiembrie la 8-9 grade şi se va menţine aşa până spre sfârşitul lunii. Nopţile vor fi din ce în ce mai reci, până la 5 grade pe 15 noiembrie. Ploile vor fi prezente aproape în fiecare zi.

Transilvania. Săptămâna începe cu valori de 13 -15 grade, dar în weekend nu vor fi mai mult de 10 grade ziua şi 2 grade noaptea. Între 15 şi 19 noiembrie, vor între 6 şi 10 grade, iar noaptea se vor înregistra 1 grad. După aceea, se răceşte de la o zi la alta, astfel încât la 25 noiembrie vor fi cel mult 5 grade, iar noaptea vor fi valori negative. După 20 noiembrie vor fi precipitaţii mixte, lapoviţă şi ninsoare.

Maramureş. Se răceşte, spre 8 -9 grade pe data de 14 noiembrie. Până în 25 noiembrie, vor fi în jur de 7 grade ziua şi în jur de 0 grade noaptea.  Ploi pe arii mai extinse se vor semnala pe 11, 13, 14 şi 19 noiembrie şi între 21 şi 24 noiembrie.

Moldova. Se răceşte în fiecare zi câte puţin, până la 7 -8 grade în jurul datei de 25 noiembrie. În timpul nopţii, valorile vior fi în jur de 1-2 grade. Ploile, în general slabe cantitativ, se vor semnala aproape în fiecare zi.

Dobrogea. Vremea se va răci treptat de la o zi la alta, până la 10 grade în jurul datei de 25 noiembrie. În timpul nopţii, valorile scad de la 10 -11 grade, spre 5-6 grade. Sunt posibile ploi, după 14 noiembrie.

Muntenia. Temperaturile vor scădea treptat, de la 16 grade, la 9 -10 grade în data de 15 noiembrie. Şi în timpul nopţii va fi din ce în ce mai frig, spre 3 -4 grade după 16 noiembrie. După 14 noiembrie, sunt condiţii pentru ploi slabe.

Oltenia. Până la 25 noiembrie se răceşte, de la 16, la 10 grade. În timpul nopţii temperaturile scad, de la 8 grade, la 2-4 spre sfârşitul lunii. Va ploua în fiecare zi, până în 24 noiembrie.

La munte. Zilele acestea vor fi 9-10 grade, iar după 15 noiembrie vor coborâ la 9-10 grade în timpul zile şi la 2 grade în timpul nopţii. În fiecare zi vor fi precipitaţii slabe, întâi ploi, apoi lapoviţă şi ninsoare.

cub anamaria prodan animat gif
image png
cub alina sorescu png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
Simona Halep, Instagram jpg
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu
cub armin nicoară png
accident duba utilitara ipj buzau (3) jpeg
rafael nadal roger federer laver cup epa efe jpg
image
image
image
image
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg
bunicul luizei melencu supravegheat diicot jpeg
seceta