Uite cum ┬ź├«mpu┼čc─â┬╗ poli┼úistul Titi la p─âc─ânele!

image
Poliţistul Titi s-a jucat pe-ndelete la aparatele de noroc

Prune. L─âm├ói. Cire┼če. Portocale. Picau unele dup─â altele. Doar ┼čirul de 7 care aduce marele c├ó┼čtig nu voia s─â apar─â. A┼ča g├óndea poli┼úistul Titi care nu s-a putut dezlipi de p─âc─ânele, nici la 5 diminea┼úa.

Angaja┼úii s-au speriat c├ónd omul legii a intrat dis-de-diminea┼ú─â ├«n sala de jocuri de noroc, din cartierul Valea Ro┼čie, care se afl─â ├«n spatele Bisericii ÔÇ×Sf├óntul Dumitru" ┼či la c├óteva minute de Sec┼úia de Poli┼úie.

image
Poliţistul Titi s-a jucat pe-ndelete la aparatele de noroc

Au crezut c─â-i a┼čteapt─â un lung ┼či p─âgubos control. Dar c├ónd b─ârbatul s-a a┼čezat pe un sc─âunel, ├«n fa┼úa aparatelor de joc, au r─âsuflat u┼čura┼úi. Al┼úi clien┼úi s-au amuzat ┼či l-au filmat ├«ndelung pe pasionatul de jocuri de noroc. Agentul era ├«mbr─âcat ├«n uniform─â, iar pe spate scria mare, cu majuscule ÔÇ×POLI┼óIA".

Filmule┼úul cu Ilie Titi, poli┼úist la Sec┼úia 3 Craiova, a ajuns ieri pe Internet, iar ┼čefii lui au ├«nceput o anchet─â. Vor s─â afle ├«n primul r├ónd dac─â agentul era ├«n timpul serviciului.

Titi Ilie lucreaz─â la compartimentul Siguran┼ú─â Public─â din cadrul Sec┼úiei 3 Poli┼úie din Craiova. C├ónd a fost filmat, la ora 5 diminea┼úa, ÔÇ×lucr├ónd" la p─âc─ânele, poli┼úistul Titi era ├«n uniform─â, ceea ce ├«nseamn─â c─â ar fi putut fi ├«n timpul orelor de serviciu, ÔÇ×├«n patrulare".

ÔÇ×├Ämpotriva agentului respectiv poate fi dispus─â una dintre sanc┼úiunile disciplinare prev─âzute de Statutul Poli┼úistului, ├«n func┼úie de rezultatul anchetei. Conducerea IPJ Dolj nu tolereaz─â astfel de comportament ┼či condamn─â cu fermitate atitudinea agentului de poli┼úie care apare ├«n imaginile respective", a declarat Amelia C─âpr─ârin, purt─âtorul de cuv├ónt din cadrul Inspectoratului de Poli┼úie al Jude┼úului Dolj.

image
Poliţistul Titi s-a jucat pe-ndelete la aparatele de noroc

simeon stalpnicul png
Poliţistul Titi s-a jucat pe-ndelete la aparatele de noroc

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, este celebru pentru pasiunea sa pentru p─âc─ânele. ├Ämp─âtimit al jocurilor de noroc, so┼úul Oanei Lis ┼či-a cump─ârat propriul aparat pe care l-a montat ├«n dormitor. Celebrul l─âutar Nelu Ploie┼čteanu este ┼či el un client fidel al s─âlilor de jocuri. Ca s─â nu fie recunoscut, maestrul c├óntecelor de petrecere renun┼ú─â la costum ┼či se ├«mbrac─â sport atunci c├ónd iese ÔÇ×la joac─â".

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png