Uite la ce să fii atent când cumperi covoraşul de pus la uşă

Curăţenia din locuinţă depinde foarte mult de existenţa unui preş de pus la uşă dar şi de calitatea acestuia. În magazine găseşti tot soiul de modele: simple, clasice, extravagante , în culori iuni sau decorate cu figurine vesele. Iată care sunt cele mai indicate produse pe care le poţi cumpăra pentru a menţine curăţenia în casă cât mai mult timp.

Covor din cauciucSunt foarte rezistente şi se spală uşor, folosind un furtun cu apă la o presiune mai mare. Se usucă repede, iar perii deşi din cauciuc curăţă talpa pantofilor inclusiv printre striaţii. Dacă te decizi să cumperi un covor din cauciuc, vei scăpa de-o altă grijă: nu se va mai deşira precum cele din material textil. Este cel mai recomandat produs, mai ales în sezonul rece.

Covor cu peri sârmoşiSunt cele mai bune, pentru că sunt foarte rezistente, greoaie şi nu aluneca pe pardoseală. Perii deşi, subţiri dar sârmoşi curăţă perfect încălţămintea, chiar şi printre straţiile tălpii. Acest gen de ştergător poate fi cumpărat în sezonul rece, când afară plouă,  sunt bălţi şi noroaie.

Covor gen mochetăSe găsesc în orice hipermarket, sunt foarte ieftine şi se spală foarte uşor. Subţiri, preşurile gen mochetă sunt idicate pentru perioada de vară, când afară nu sunt bălţi şi nici noroaie. Se găsesc în culori închise: gri, negru, albastru petrol.

cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
FotoJet (2) jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg