Un bebeluș de doar 3 zile a murit în Spitalul Județean Alba, după ce s-a înecat cu lapte

Ultima actualizare:

    Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un copil de 3 zile a murit, vineri noaptea, în secţia de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Alba Iulia, după ce bebelușul s-a înecat cu lapte în timpul hrănirii, iar când a ajuns în unitatea medicală era în stare gravă.

Tragedia s-a produs într-o localitate din Alba. Familia copilului a sunat după ajutor vineri noapte, fetița de doar trei zile aflându-se într-o stare foarte gravă. A fost necesară intubarea ei, de la preluare și până când a ajuns la spital, potrivit Alba24. 

„O pacientă, în vârstă de 3 zile, a fost adusă de ambulanță în serviciul UPU la ora 18:36 pentru respirație dificilă afirmativ, apărută după alimentarea cu lapte. Starea bebelușului a fost gravă din momentul sosirii în Unitatea de Primiri Urgențe, fiind intubat și ventilat mecanic”, se arată în comunicatul transmis de Spitalul Județean din Alba.

De asemenea, s-au făcut demersuri pentru transferarea acestuia la maternitatea din Sibiu sau Târgu Mureș, însă acest lucru nu a mai fost posibil din cauza stării foarte grave a bebelușului. „Deși s-au oferit toate îngrijirile medicale de specialitate necesare, starea pacientei s-a degradat, suferind multiple stopuri cardio-respiratorii. La sosirea echipajului din județul Mureș starea pacientei era atât de gravă, încât nu a putut fi transportată. Decesul a fost declarat la ora 02:00 ”, au mai transmis reprezentanții unității medicale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net