Un român a fost prins furând din cutia milei de la o biserică din Italia, alți doi au spart automate de ouă în Germania

Ultima actualizare:

    Polițiștii germani au nu își pot explica de ce românii nu s-au mulțumit cu banii din automatele de ouă și au furat și produseleFoto: captură digi24.ro
Polițiștii germani au nu își pot explica de ce românii nu s-au mulțumit cu banii din automatele de ouă și au furat și produseleFoto: captură digi24.ro

Românii se remarcă iarăși prin fapte șocante în Europa. Un român în vârstă de 41 de ani a fost reținut în Italia, după ce a furat din cutia milei dintr-o biserică. În Germania, doi români de 28 și 20 de ani au fost arestați după ce au spart un automat de ouă cu autoservire.

Mai multe automate cu autoservire pentru produse agricole din orașul Oberschleißheim, o suburbie a Munchenului, au fost sparte de câte cinci ori începând cu 31 octombrie 2021, scriu jurnaliștii de la stiridiaspora.ro. Suspecții acționau mereu la fel: deschideau cu forța automatul de ouă, spărgeau caseta de bani montată pe peretele magazinului fermei, folosind o rangă, scoteau banii și luau și toate ouăle. Pentru că fermierii erau disperați au fost organizate pânde.  

Cum au fost prinși românii care spărgeau automate cu ouă 

Ultima spargere, care a avut loc pe 27 noiembrie, nu a fost cu noroc pentru hoți, doi români, care au fost prinși de poliție. Un fermier din  este un bărbat de 39 de ani din districtul Wels-Land, care tocmai încărcase aparatul cu ouă și supraveghea zona, i-a observat pe cei doi români în timp ce fugeau cu prada. El s-a urcat la rândul său în mașină și a plecat în urmărirea suspecților. În timpul urmăririi, fermierul german  a sunat la poliție și a comunicat agenților exact zona în care se afla. În cele din urmă, cei doi suspecți au fost prinși în trafic, cu banii și ouăle la ei. Este vorba de un tânăr de 28 de ani și unul de 20 de ani, ambii români rezidenți în raionul Wels-Land, care au fost arestați. În urma anchetei s-a descoperit că numărul de pe mașina cu care se deplasau hoții era furat de la un alt vehicul.  

Un cetăţean român în vârstă de 41 de ani, a fost reținut în Italia, după ce a fost surprins furând din cutia milei a unei biserici. Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut pe 27 noiembrie, într-un lăcaș de cult dintr-o localitate de lângă Bologna. Alertat de comportamentul suspicios al românului, preotul paroh din localitate a cerut intervenția carabinierilor. Oamenii legii au intervenit prompt și l-au surprins pe român în afara lăcașului de cult, în timp ce se pregătea să fugă după ce spărsese lacătul de la cutia milei și furase 64 euro în monede.  

Citiți și

Interlopii români fac ravagii în Germania și Italia. Ce fapte au mai făcut

O româncă a fost arestată în Germania pentru 148 de infracțiuni rutiere

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net