Un român a fost ucis în somn de persoane necunoscute în Germania. Colegul său de cameră este în stare gravă

Ultima actualizare:

    Românul mort avea capul zdrobit cu o bâtă de baseballFoto: ziare.com
Românul mort avea capul zdrobit cu o bâtă de baseballFoto: ziare.com

Răfuială, tentativă de jaf sau crimă motivată de ura față de români? Un român de 49 de ani a murit iar altul de 20 de ani este în stare gravă după ce au fost atacați în propria casă, într-un imobil din localitatea germană Bünde.

Totul s-a petrecut într-o locuință dărăpănată din localitate, despre care vecinii spun că a fost vândută unei companii după moartea ultimului ocupant. De atunci, firma respectivă își cazează acolo muncitorii sezonieri veniți din România.

Ce a descoperit ancheta după atacul împotriva românilor

Potrivit stiridiaspora.ro care citează date ale anchetei, persoane încă necunoscute au intrat în toiul nopții în locuința unde dormeau cei doi și i-au luat la bătaie. Ce este ciudat este că în imobil, într-o altă cameră se mai afla un român, de care atacatorii însă nu s-au atins. Medicii legiști, care au efectuat autopsia asupra trupului neînsuflețit al românului de 49 de ani au concluzionat că acesta a murit ca urmare a loviturilor primite, având practic capul zdrobit. Anchetatorii spun că ambii români au fost bătuți de atacatori cu o bate de baseball. A doua victimă, un tânăr în vârstă de 20 de ani, este în stare critică, starea lui fiind stabilă. Polițiștii nu au deocamdată nici o pistă dar consideră atacul un caz de mare violență care i-a vizat special pe cei doi români

Citiți și

Criminalul taximetristului român, ucis la Londra, e un puști de 15 ani

Român ucis în Belgia în urma unei altercații

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net