Un tânăr de 22 ani a murit la Vama Veche. Alte patru persoane, în pericol de înec

Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani scos din mare de salvatori a murit, duminică, 10 septembrie, la Vama Veche. Potrivit ISU și SAJ Constanța, tânărul fusese scos din valuri inconștient, iar alte cel puțin patru persoane erau în pericol de înec.

Un tânăr s-a înecat în Vama Veche Foto: Shutterstock
Un tânăr s-a înecat în Vama Veche Foto: Shutterstock

Băiatul de 22 de ani a murit în Vama Veche

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină la un accident la Vama Veche. Cel puțin 4 persoane erau în pericol de înec și au fost salvate. Un tânăr de 22 de ani a fost, însă scos din valuri inconștient, scrie Observatornews.ro. Medicii i-au aplicat manevre de resuscitare, fără succes. Pacientul nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat.

Un copil român de 8 ani a murit înecat

În luna august, un băiat în vârstă de opt ani, din România, a fost găsit înecat în mare, în apropiere de stațiunea Elenite din Bulgaria.

Băiatul de opt ani a intrat în mare împreună cu mama și fratele său mai mic. La un moment dat, curenții l-au tras în larg pe copil, cu salteaua, mama lui nemaiputând să-l țină. Aceasta și-a cărat al doilea copil la mal și a cerut ajutorul oficialilor aflați pe jet ski-urile din apropiere. Aceștia au ajuns la salteaua care era purtată în larg și au constatat că copilul se înecase.

Alt turist care a murit înecat, în Jupiter

Recent, bărbatul a murit în stațiunea Jupiter, după ce a ignorat avertismentele salvamarilor și a intrat în apă deși era arborat steagul roșu. Inițial, salvamarii l-au atenționat să nu intre în apă, dar acesta a așteptat ca salvatorii să-și încheie programul și să plece. Bărbatul a fost tras în apă de curenți.

Cei care se aflau pe plajă au apelat 112, dar intervenția a fost riscantă, din cauză că marea era foarte agitată. Corpul bărbatului a fost recuperat și adus la mal cu un skijet. Resuscitarea nu a avut succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image
actualitate.net
image
actualitate.net