Un tată ar urma să primească 7.000 lei despăgubiri, pentru că fosta soţie l-a făcut de râs în faţa copiilor

image
foto: Shutterstock

Un tată a obținut, printr-o decizie a Judecătoriei Galați, despăgubiri în valoare de 7.000 lei de la fosta soție, pe motiv că femeia l-a denigrat în mod repetat în faţa copiilor minori. Decizia nu este însă definitivă.

Încă din 2014, ea „manipulează şi alinenează” copiii, ceea ce i-a provocat tatălui suferinţă fizică şi sufletească, spune decizia instanţei, relatează Mediafax, citată de Hotnews.ro. "De fiecare dată când se prezenta la domiciliul pârâtei sau în locul stabilit cu aceasta pentru a lua copiii în vederea petrecerii week-end-ului sau a vacanțelor împreună, aceasta a făcut diverse scene, umilindu-l în public și folosind un limbaj vulgar, adresându-i injurii, scuipându-l și adoptând tot felul de atitudini specifice persoanelor cu grave dereglări si tulburări mintale, în fața copiilor lor", se mai arată în decizia instanței.Potrivit sursei citate, de fiecare dată când a avut ocazia, femeia făcea diverse scene şi mereu aducea copiii foarte târziu la întâlnirile cu tatăl, ba chiar spunea în public şi cu voce tare că bărbatul este incompetent sau chiar pedofil.„Conversaţia ostilă dintre părţi fiind îndreptată de către pârâtă şi spre copii, acestora fiindu-le întrerupt jocul şi chemaţi de mamă să asiste la dispută, incitaţi împotriva tatălui şi interogaţi de o manieră a le fi insuflate răspunsuri prestabilite. Se reţine astfel (...) poziţia pârâtei, aceasta întrebându-l pe băiat: <vrei să-l vezi pe tatăl tău? Are ce căuta tatăl tău în parc? Vii supărat acasă că l-ai văzut pe tatăl tău?>”, se arată în motivarea instanței. În replică, femeia a spus că fostul soț vrea doar să se răzbune din cauza divorţului.

Citește și:

Divorţul părinţilor, traumatizant pentru copii. Psihiatrii explică ce efecte are şi cum pot fi evitate

Când copilul pică la mijloc în războiul unui divorţ. Psiholog: Va învăţa o lecţie greşită, va ajunge în relaţii toxice ca adult

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
cub florin zamfirescu png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
marcel ciolacu foto captura
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg