Un turist a intrat cu mașina direct pe pârtie. Din ce motiv a recurs la acest gest inconștient

Gest extrem de inconștient al unui turist aflat în stațiunea Muntele Mic, din județul Caraș-Severin. Bărbatul a rămas împotmolit în zăpadă după ce a vrut să traverseze pârtia cu maşina ca să-și lase bagajul direct la hotel.

Turistul care a intrat cu mașina pe pârtie Foto: Facebook
Turistul care a intrat cu mașina pe pârtie Foto: Facebook

Bărbatul care era cazat la un hotel din stațiunea Muntele Mic avea de cărat mai multe bagaje. Astfel că s-a gândit să străbată cele două pârtii direct cu mașina. Jandarmii anunță că în zonă se aflau turiști cu schiurile și placa. 

Șoferul a traversat cu mașina două pârtii

„Un turist din stațiunea Muntele Mic, județul Caraș-Severin, a traversat cu mașina două pârtii, punând în pericol viața și integritatea schiorilor, deoarece a ignorat semnele clare de interzicere a accesului. Acesta a rămas împotmolit cu vehiculul său chiar la baza ultimei pârtii. Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflați în misiune de patrulare, au observat mașina pe pârtia de schi și au intervenit prompt la fața locului", au declarat reprezentanții Jandarmeriei.

Cu ce amendă a fost sancționat turistul

După identificarea conducătorului auto, acesta a declarat că intenționa să-și ducă bagajul la hotel, fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare. În urma incidentului, turistul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei pentru încălcarea regulilor de acces și punerea în pericol a siguranței pe pârtiile de schi. Reamintim tuturor turiștilor importanța respectării semnelor și regulilor de siguranță în zonele montane, pentru a evita producerea unor evenimente nedorite”, au concluzionat cei din Jandarmerie.

Alt șofer surprins cu mașina pe pârtia de schi 

Anul trecut, un alt șofer a intrat cu mașina pe pârtia de schi de la Băișoara, din județul Cluj, în timp ce mai mulți clujeni își petreceau weekend-ul pe pârtie. Conducătorul auto a coborât sute de metri și a plecat fără să primească vreo amendă. Administratorul pârtiei a declarat că în zonă există afișe care interzic accesul cu automobile pe pârtie, dar nu există nici o barieră care să-i oprească pe șoferi și nici sancțiuni pecuniare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net