Uraa! Vom sărbători Ziua Bărbatului, pe 19 noiembrie


    Bărbații din România vor sărbătorii în 19 noiembrie, de ziua lor
Bărbații din România vor sărbătorii în 19 noiembrie, de ziua lor

Erau supărați bărbații. Femeile aveau și 1 martie și 8 martie, iar ei nu aveau o zi în care să fie sărbătoriți. Iată că parlamentarii s-au gândit și la ei și au aprobat ca în 19 noiembrie să fie Ziua Bărbaților.

Deputaţii au adoptat, miercuri, 3 februarie, o lege prin care ziua de 8 Martie este declarată Ziua Femeii şi cea de 19 noiembrie, Ziua Bărbaţilor.

Legea a fost adoptată cu 204 „pentru”, 16 „împotrivă” şi 63 abţineri şi va fi trimisă preşedintelui Klaus Iohannis spre promulgare.

Potrivit propunerii legislative iniţiate de cinci senatori de la PSD şi PNL (toți bărbați), autorităţile administraţiei publice pot organiza manifestări şi acţiuni publice dedicate sărbătoririi acestor zile, iar Televiziunea Publică şi Societatea Română de Radiodifuziune vor putea include în programele lor „emisiuni dedicate promovării drepturilor femeii sau, după caz, drepturilor bărbaţilor”.

În expunerea de motive a proiectului de lege se arată că „în contextul în care vorbim despre egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi, şi celebrarea zilei femeii, puţine persoane cunosc însă faptul că există şi o zi internaţională a bărbatului”, celebrată în data de 19 noiembrie, în aproape 60 de state.

Ziua Bărbatului a fost inaugurată în Trinidad Tobago, în 1999, iar grupuri de persoane din Australia, Caraibe, SUA, Asia, Europa, Africa şi ONU susțin această idee, ca un simbol de egalitate între sexe.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
1 somn jpg jpeg
image
image
image
image
rebeca pascu jpg
cub liviu dragnea png
Brasov 1 jpg
dan negru mihaela tatu jpg
cub niculae bădălău png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg