Vă plac caii? Haideţi la Balcaniadă!

Ultima actualizare:

Peste 300 de sportivi şi delegaţi, cei mai titraţi cai şi jokey din Turcia, Grecia, Bulgaria, Moldova, Croaţia, România, Slovenia, Serbia şi Macedonia se vor aduna în perioada 1-4 septembrie în Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, la Balcaniada de sărituri peste obstacole.

Evenimentul are loc în ţara noastră după 20 de ani de absenţă. Chef Cătălin Scărlătescu va delecta publicul cu preparate tradiţionale, după reţete proprii.

«Within Temptation» cântă la ARTmania

Primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast va avea loc sâmbătă, 3 septembrie, în Arenele Romane din Bucuresti, unde vor concerta “Within Temptation”, “Agent Fresco”, “Mutiny on the Bounty” şi Sinoptik. Trupa “Within Temptation”, celebră pentru show-urile extravagante, revine la noi în ţară după patru ani, timp în care a mai scos pe piaţă un album. Accesul la concerte se face de la ora 18.00, preţul biletelor fiind de 120, 150 sau 180 de lei. 

Cristi Minculescu face show la Berărie

Marţi, 30 august, va răsuna din nou rock-ul la Berăria H din Bucureşti. Cristi Minculescu şi Iris revin pentru un concert de legendă, în cadrul căruia vor cânta piese iubite şi cunoscute de o generaţie întreagă. Biletele costă 25, 35 sau 50 de lei.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net